Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

VIDEOKURZ VAŘENÍ: Pozvěte kámoše na grilovaná žebírka

Češi grilování propadli. A skutečně, přátelé, pivo a voňavé masíčko, to je ideální program na volné letní odpoledne. Americkými grilovanými žebírky takové posezení jednoznačně vyšperkujete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

keldas

11. 9. 2009 22:41
Jistota i mimo gril

Pravda je v tom octu - ten dělá divy i pri pecení jakéhokoliv masa. Proste kysela vlozka, muze byt i citron, ale nas lihovy ocet je pro cesky jazyk ten nejlepsi!

0 0
možnosti

keldas

11. 9. 2009 22:40
Ajaj kecup

Ajaj oblibena ingredience CZ kuchařů - Kečup - no proti gustu žádný dišputát ale nesmrdí vám ohřáítý kečup? Nejsou lepci pasirovana rajcata?

0 0
možnosti

Evženeček

6. 8. 2009 19:35
Prej grilování

Na to asi neni co rict... Jedna se o peceni, a v zahlavi je uvedeno grilovani. Nebo pan "spolupracovnik redakce" porad neco mele o 5 kamaradech, a na konci divadylka z toho vylezou 3 kousicky zebra. Panove z XMan asi nemaji co psat, ale museli neco vydat, tak sesmolili tohle.

0 0
možnosti

petr_leicester

6. 8. 2009 19:23
vidim ze se tu sesli

mlsouni jako ja...nechte polemik a sup neco na gril (ja uz zacal-sice jen rychlovku, ale jsem mlsnej) Kdo to tu rikal ze umi ty nej zebra na svete????  To snad umi kazdej si udelat podle chuti co mu nejlip smakuje, ne?? Tak zanechte kecu a fofrem na zahradu.....R^;-)

0 0
možnosti

username

6. 8. 2009 16:36
základ na gril - med

Nejlepší recept na gril je "vezmi cokoliv, potři to čímkoliv ale hlavně tam dej MED". Prostě krkovička potřená medem a ugrilovaná je orgasmický zážitek. Jinak koření si kupuji ve specializovaných obchodech (třeba v chodovském centru je teď stánek s kořením přímo před hypernovou), pytlík stojí sice 50 Kč, ale cenu jednoho jídla to oproti těm běžným hnusům s glutamáty zvedne tak o dvacetník.

0 0
možnosti

petr_leicester

6. 8. 2009 19:17
Re: základ na gril - med

..zkus si nekdu sehnat origos indicke koreni (hot madras curry powder,napr) posypat, dve lzice omcky peri-peri, nechat hodky marinovat a pak na gril, nejlepsi je klasika....uhli....uuuuuuhm R^

0 0
možnosti

Alkoj

6. 8. 2009 15:18
vyapada to

jako houno

0 0
možnosti

Quick

6. 8. 2009 14:57
žebírka ledviny játra

Když si čtu tyhle články,

zdá se mi jako bych četl pitevní protokol.

Játra,žebra,ledviny...

Nejsou lidi tak trochu kanibalové ?

Co se tak trochu zamyslet nad tím jestli člověk není náhodou vegetarián od přírody a tohle že protě by měl nechat supům,psům a jiným dravcům?

0 0
možnosti

Hawk

6. 8. 2009 19:02
Re: žebírka ledviny játra

Kdyby byl clovek od prirody vegetarian, tak by mu asi priroda nenadelila zuby jako : první řezák, druhý řezák, špičák, první třenový zub, druhý třenový zub .... az pak jsou stolicky. :-)

0 0
možnosti

Dobrdan

6. 8. 2009 12:49
Pan Frič

Pan Frič je Pan Kuchař s velkým "P" i  "K". Trošku mi vadí, že se tady producíruje po idnes. Zavání to prvoplánovou komercí. Na Fričovi a celém Institutu si vážím toho, že propagují jednoduchou a lehkou kuchařinu. Z mála věcí, pár úpravami vykouzlí neskutečné dobroty. Grilovat žebra hodinu na grilu, napatlaná kořením ze sáčku nebo kořením a marinádami vlastní výroby prostě není ono, vše se akorát opálí, žebra se vysuší.

Předvařit je a pak je nechat jen v nějaké omáčce lehce zatáhnout, udělat "kůrčičku" to je něco jiného a to asi šlo i v tomto případě.  

PS: Už vidím ty reakce jak mi bude každý psát, že on dělá doma ty zaručeně nejlepší nevysušená žebra ve vlastní marinádě.

D.

0 0
možnosti

CapoDiTuttiCapi

6. 8. 2009 15:31
byl jsem na tom v PraKulu a mrzí mě, že recept je zveřejněný

nicméně stejně to podle popisu na idnes neuvaříte, protože pár věcí (kouzelných) tam uvedeno není a Frič je pouze říkal, takže je to taková pěkná vizitka ale bude to chutnat JINAK než má

a v PraKulu to chutnalo DOKONALE!

0 0
možnosti

hovori.cml.hovori.cml

6. 8. 2009 11:58
tak sem to shlidnul a musim konstatovat

zlaty Amarouny .... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

artN

6. 8. 2009 11:45
gril ?

Grilovaná žebírka co se vaří v láku a  pak pečou v troubě 8-o To je americká specialita ? 8-o To si děláte fakt z lidí srandu burani:-/

0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Cvičit ráno, nebo večer? Při obezitě hraje načasování roli, říká studie

19. dubna 2024

Přínosná je fyzická aktivita v jakoukoli dobu, pomáhá duševnímu i tělesnému zdraví, vyplatí se....

Vidí lidi jako démony. Vzácná choroba deformuje pohled na tváře ostatních

18. dubna 2024

Jako by se jednoho dne probudili do světa, v němž žijí démoni. Lidi kolem sebe vidí s ústy...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vyvrcholení ženy neočekávají. Studie zkoumala příčiny orgasmické nerovnosti

15. dubna 2024

Nemůže za to jen technika, ani pouze přehlíživost, sobeckost některých pánů. Problém orgasmické...

Už nakoupili hroby na těla zavražděných. Vaňura nejen o nástupcích Stodolových

18. dubna 2024

Premium Kdysi vsadil na to, že diváky bude bavit pořad o tom, jak policie něco dělá dobře. Teď Mirek Vaňura...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Občas se najde hlupák, který cizincům radí, aby mluvili hezky česky, říká etnolog

15. dubna 2024

Premium Etnolog Leoš Šatava přes půl století putuje za nejrůznějšími etniky, regionálními skupinami a...

Cvičit ráno, nebo večer? Při obezitě hraje načasování roli, říká studie

19. dubna 2024

Přínosná je fyzická aktivita v jakoukoli dobu, pomáhá duševnímu i tělesnému zdraví, vyplatí se....

Děs z nástrah digitální doby? Možná trpíte neofobií či technostresem

18. dubna 2024

Premium Říkal jsem, že to bude k ničemu. Hele, zase jim to spadlo. My, kteří používáme starou dobrou tužku...

Vidí lidi jako démony. Vzácná choroba deformuje pohled na tváře ostatních

18. dubna 2024

Jako by se jednoho dne probudili do světa, v němž žijí démoni. Lidi kolem sebe vidí s ústy...

Už nakoupili hroby na těla zavražděných. Vaňura nejen o nástupcích Stodolových

18. dubna 2024

Premium Kdysi vsadil na to, že diváky bude bavit pořad o tom, jak policie něco dělá dobře. Teď Mirek Vaňura...