Diskuze

Jednou třeba budu prodávat i sarančata, říká vyhlášený pražský řezník

Nemají skoro žádnou reklamu, přesto k nim chodí davy. Ve frontě můžete čekat i hodinu a půl a potkat v ní můžete třeba Zdeňka Svěráka nebo Karla Schwarzenberga. "Šíří se to přes ústní doporučení," říká František Kšána mladší, který spolu se svým otcem provozuje vyhlášené pražské řeznictví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Dalos

19. 4. 2012 16:13
Pro Brňáky

Mazánek v Husovicích, Bubla v Tuřanech. Šunky, které voní, chutnají a neteče z nich voda, párky a klobásy taky vynikající:-)

0 0
možnosti
MB

klapacak

7. 3. 2012 14:06
Obsluha

Navštívil jsem zmiňované řeznictví - uzenářství. Fronta neubývala, pan Kšána radil ostošest, tomuto nemám výhrad. U pultu s uzeninami bych měl připomínky k obsluze - paní prodavačky, jejíž kyselý výraz mne moc nepřesvědčil (potřebovala by absolvovat rychlokurz Jak správně obsluhovat zákazníky). Nevzdal jsem to a naporoučel si všechno možné k otestování. Musel jsem konstatovat, že uzeniny jsou opravdu z masa, doporučím sýrové párky nebo dušenou šunku, pro hladovce pak teplou sekanou - vše je excelentní záležitost. Vedl jsem šlápl pouze s debrecínkou, která byla už druhý den "jetá" natolik, že jsem zvažoval, zda ji mám jěště konzumovat. Věřím, že to bylo nějakým nedopatřením.Každopádně mohu vřele doporučit, již dlouho jsem něco podobného hledal (to není žádná reklama, ale konstatování), a ikdyž se ještě leccos dá vylepšit, určitě se sem budu vracet.

Někde jsem zachytil, že Kšánové chtějí expandovat do hypermarketů - prosím pěkně , jen to ne,.

0 0
možnosti
LP

papazian

4. 3. 2012 17:01
Škoda jen, že webová prezentace je zastaralá, neaktuální!

Je z ní cítit průměrnost, což skutečnému snažení tohoto řeznictví a uzenářství zbytečně sráží. Stačí se podívat na:

http://www.ksanaasyn.cz/ a bude Vám jasné, o čem je řeč. Tak třeba nás na tomto webu informují dnes, 4.3.2012 o tom, jak bude otevřeno do 30.6.2011 nebo že do 10.1. bude v novém roce (asi v roce 2013) zavřeno. Úvodní fotografie je rozmazaná a chybí tam třeba to video, co je v tomto textu nebo kvalitní fotografie, ukazující jejich nabídku, výsledky jejich práce... Také by neuškodilo říci, jak se do prodejny člověk dostane, že se nachází na Praze 6, O.K. Chápu, že prezentaci na webu asi sami nezvládnou, ale dnes to není cenově drahé, aby se uměli prezentovat na úrovni. Přeji jim v tomto snažení palce a doufám, že jejich web bude co nejdříve vylepšen a aktualizován. Třeba by do ohlasů o nás napsali mohli dát informaci i o tomto poskytnutém rozhovoru, prezentaci na webu by to také oživilo...

0 0
možnosti
MB

klapacak

7. 3. 2012 14:08
Re: Škoda jen, že webová prezentace je zastaralá, neaktuální!

Tak s tímhle nezbývá než souhlasit, webovky by si zasloužily větší péči než jen strohé představení firmy a pár nekvalitních fotek.

0 0
možnosti
ST

syn truhláře

4. 3. 2012 16:45
A vykosťovat a porcovat

je bude pod mikroskopem. Ale to už bude práce spíš pro hodináře.

0 0
možnosti
VH

arné knobloch

19. 4. 2012 11:54
Re: A vykosťovat a porcovat

U kobylek a sarančat stačí ulámat křídla a zadní skákací nohy. Ty přední smažením změknou. Pěkně na olej a je to skutečně žrádlo.

0 0
možnosti
JM

J i ř í

4. 3. 2012 12:27
Já předsudky nemám.

A proto bych si dal i psa.

0 0
možnosti
PP

Euronymos

3. 3. 2012 10:24
lol

Prý nemá žádné předsudky, ale psa by nesnědl a přitom je to velmi dobré, libové a šťavnaté maso.R^

0 0
možnosti
M

multikulturista

3. 3. 2012 8:24
Mlsne prazske jazycky

Pan Ksana neuvadi, zda ma v nabidce pro sve mlsne a vybrane zakazniky - krome klasickych kurat, veproveho, hoveziho, uzenin a obcas nejake zveriny - i jiny sortiment. Z drubeze napr. husicky, perlicky, krepelky, holoubatka a pripadne pstrosi maso...Z masa mlecne selatko, teleci, kralici, jehneci, kuzleci...Z vnitrnosti teleci brzlik, teleci jatra a ledvinky, tucna kachni (husi) jatra...Bohuzel to mam z Parize do Brevnova trochu od ruky, abych do tohoto reznictvi zasel, vystal frontu a zjistil, co vsechno pan Ksana nabizi. Urcite bych ale koupil 20 dkg ceskeho gothajku a 2 az 3 cerstve jitrnicky. To jsou pochoutky, ktere k me litosti - na rozdil od vyse uvedeneho - v Parizi nesezenu !

0 0
možnosti
HD

opportunity

3. 3. 2012 11:14
Re: Mlsne prazske jazycky

Já sháním dlouho brzlík, ale bojím se, že vystojím frontu a oni ho mít nebudou...

0 0
možnosti
MC

katano

2. 3. 2012 23:18
prý vyhlášený ŘEZNÍK ...........

Správný řezník si sám poráží dobytek a prasata,  vyrábí si vlastní uzeninu ve své výrobně a hlavně, ze sebe nedělá v TV šaška.

Já chodím ke dvoum pražským řezníkům-soukromníkům a do GLOBUSU, kde je jak kvalitní maso, tak i uzenina.

           PS : pan Kšána víc mluví, než UMÍ. :-P

2 0
možnosti
JH

berlok

2. 3. 2012 23:34
Re: prý vyhlášený ŘEZNÍK ...........

Taky nakupuji uzeniny v globusu,ale je to přes celé město. Mají tam výborné špekáčky, na utopence:-)

Z bůčku si dělám vepřové maso ve vlastní šťávě, takže si člověk trochu vystačí sám.

0 0
možnosti
JJ

1888

2. 3. 2012 23:11
Sojovy maso je velmi nebezpecny

Znama varila doma rok jidla a maso nahrazovala sojovym masem a nic nepoznali. Kdyz to rodine po roce prozradila tak ji chteli zabit ;-D

2 0
možnosti
JK

j333x

2. 3. 2012 23:13
Re: Sojovy maso je velmi nebezpecny

To vubec nikdo z té rodiny neměl ani 1 chutovou buňku???

6 0
možnosti
T

televizor

2. 3. 2012 22:59
nejvíc sexy je chlap který vaří

Takového chci, aby mi o půlnoci udělal nahý jen v zástěrce pěkný steak !

0 0
možnosti
A

Andromedaa

2. 3. 2012 23:20
Re: nejvíc sexy je chlap který vaří

Aj ja! ..Su este vobec taki? Ktori vedia aj dobre jest, aj dobre varit? A nemaju pri tom ani otraveny vyraz? :-)

1 0
možnosti