- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
a o mně ne :) Přitom foodblog na který chodí dvě tři stovky lidí denně mám taky od roku 2006 a to o dva měsíce déle než Šárka.
Zdravim, zacala novy blog o jidle, a spis o kritice spatnych mist a kvality v CR, ale take o vyhledavani dobre stravy. Mission:Food http://missionjidlo.blogspot.com/ Diky za podporu!
Zkuste Takeme.nu (take aplikace pro Iphone TakeME.NU) a najdete svou restauraci, jeji MENU a zarezervujte si stul.....lokalne v CR a v cizine.
Díky moc za tip, perfektní aplikace, je i pro iPad, bezvadné.
Divím se autorovi, že dává za příklad Scuk. Několikrát jsem vyzkoušel restauraci dle jejich hodnocení a nikdy to neodpovídalo. On je totiž rozdíl, když hodonotitelem je amatér nebo profesionál a v Scuku jsou jen amatéři. Přastal jsem se tím řídit a sleduji raději Grand restaurant pana Maurera, tam se tomu dá věřit.
Scuk jsou jen amatéři bez zkušeností. Nebrat.
zajímavé, já mám opačné zkušenosti, několikrát sem měl problémy s Maureme a se scukem sem většinou dostal to co jsem od daného podniku očekával...
ale co mě v české kuchyni dostává je katastrofální kvalita zeleniny, nechápu jak to může ještě někdo jíst, hrůza.
taky jsem mela včera v supermarketu ostrou diskusi s dcerou že ji nechci koupit mrkev dovezenou z Holandska ale že ji koupim svazek od souseda protože vím jak je pěstovana . Na tema ekologie ještě moc neslyší