Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Naučte se připravit dlouho tažená žebra ve víně se zeleninou

Příprava trvá zhruba deset hodin, ale odměnou vám bude opravdová gastronomická lahůdka, kterou všechny okouzlíte. Naučte se, jak připravit skvostná hovězí žebra v červeném víně se zeleninou. Vaším učitelem bude opět kuchařský kurz internetové televize Playtvak.cz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R69a58d12m31i94l33a 69S70i96m69č80á41k44o75v97á 5305413145985

na tohle je vynikající pomalý hrnec, máme ho už asi 10 let.. nejlepší maso, skvělé polévky R^

+1/0
8.8.2015 19:18

L70i24b70o71r 83H27e46g57l92a21s 5219176255519

Klasika, klasik. Připravuji podobně všechny "tužší" části hovězího - doma je nejoblíbenější kližka... Vždy přes noc, akorát tedy při teplotě okolo 90 °C (jen v troubě, tedy žádné přesné řízení teploty). S celerovým pyré bomba :)

+1/0
8.8.2015 18:41
Foto

M44a93r51t66i41n 79O98c47h 7829604565236

Táhnout při 180 st.C? - to mi přijde nějaké divné.

+7/−1
8.8.2015 17:48

M20a80r60e45k 25B71u47r79z39a 7237981862277

Já táhnu třeba krk při 130, ale to je proces tak na tři hodinky, na celou noc bych volil podstatně nižší teplotu

0/0
8.8.2015 19:01

Z76d58e85n61ě64k 89P98l81i56s62k98a 7335989329

Mluví tam o 110°C.

+1/0
8.8.2015 23:33





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.