Diskuze

Naučte se připravit dlouho tažená žebra ve víně se zeleninou

Příprava trvá zhruba deset hodin, ale odměnou vám bude opravdová gastronomická lahůdka, kterou všechny okouzlíte. Naučte se, jak připravit skvostná hovězí žebra v červeném víně se zeleninou. Vaším učitelem bude opět kuchařský kurz internetové televize Playtvak.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

na tohle je vynikající pomalý hrnec, máme ho už asi 10 let.. nejlepší maso, skvělé polévky R^

1 0
možnosti
LH

Klasika, klasik. Připravuji podobně všechny "tužší" části hovězího - doma je nejoblíbenější kližka... Vždy přes noc, akorát tedy při teplotě okolo 90 °C (jen v troubě, tedy žádné přesné řízení teploty). S celerovým pyré bomba :)

1 0
možnosti
Foto

M28a55r15t82i23n 87O58c98h

8. 8. 2015 17:48

Táhnout při 180 st.C? - to mi přijde nějaké divné.

7 1
možnosti
MB

Já táhnu třeba krk při 130, ale to je proces tak na tři hodinky, na celou noc bych volil podstatně nižší teplotu

0 0
možnosti