- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Mami, to vejce je nějaký divný! - Mlč a jez! - A zobáček musím taky?
Zase takovy zazrak gastronomie to neni. Nic moc.Vickrat to uz nemusim.
kdyby to dali o dva dny dřív tak bych se i zasmál
Proti gustu - ale není nad českou kuchyni, z toho balutu bych jistě dostala střevní problémy, pokud bych to vůbec dostala do sebe - ale to nehrozí
Záměrně, cíleně trápit kvůli žrádlu zvířata? A až takhle extrémně? Kdo se k něčemu takovému dobrovolně sníží je pro mě bezcenná havěť. A my to vítáme s otevřenou náručí a říkáme tomu kulturní obohacení. Za pár let tu máme zase středověk.
Vážně doufám, že jste veganka, jinak byste neměla právo něco takového říkat.
PErpetuum Mobile v hlavě redaktora , cituji "
S tím, že je maso bohatší na kalorie než vejce, vám ji doporučí každý asijský pouliční výživový specialista."
To by mě teda fakt zajímmalo, jak by se do uzavřeného vejce dostalo více kalorií, než z přítomného obsahu...Savtá prostoto, nyní už chápu jaký druh lidí si půjčuje u Cofidisu...
To ale není chyba redaktora, ale pouličních výživových specialistů :).
A teď kdo je natvrdlý? :D
Morčata jsou náhodou dobrá.
V Evropě se pravděpodobně v restauracích nevyskytují, ale v Mexiku není problém.
Nemohu si pomoc, ale nejspíš bych se poblil a to nejsem žádná citlivka....
Pane procházko, to je OK, já málem byl už i z nadpisu. Přečtení jsem si odložil o 2 hodiny, abych nevyvrhl oběd.
Proti gustu ... ale radeji vylizuju pekac.