Diskuze

Jídlo kovbojů: nasekaný chřestýš sebou na pánvi ještě hází

Někteří jsou na pokraji vyhynutí, jiní naopak poměrně hojně rozšíření. Všichni jsou jedovatí a prakticky všichni jsou jedlí. Když tedy víte, jak na to. Chřestýši jsou další položkou extrémních receptů, a je to velmi pohyblivá kuchařská surovina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nahodou. Jidlo, ktere se samo micha...

0 0
možnosti

>Nebojte, tělní tkáň jedovatých hadů už téměř žádné toxiny neobsahuje<

Nejak mi tu vadi to slovo "temer". :-/

1 0
možnosti

To sice lze chápat, ale v žaludku se to "téměř" redukuje víceméně až ke slovu "žádné".

0 0
možnosti
Foto

Hadi jsou v klidu. Nic extra, ale jist se to da v pohode.

2 0
možnosti

stejně jako úhoř.

2 0
možnosti

had obecne nechutna nijk vyjimcne. je to takova spis neutralni chut. struktura je opravdu neco mezi kuretem a rybou

1 0
možnosti

Čerstvě vykuchaný kapr bez hlavy se na talíři taky občas mrská.

8 0
možnosti

Že sebou hází na pánvi? Tím lépe, alespoň se nepřipeče...

22 0
možnosti

Nevypadá zle a k nějakým extrémům bych to neřadil.

7 0
možnosti

Tak to by som aj ochutnal.

5 0
možnosti
Foto

O15l98i12n 46C72e55t10l

1. 5. 2016 4:46

Dobré rano, dobrou chuť !!!

1 0
možnosti