- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Vezměte si, že některé národy nadojí kravské mléko (hrůza, kor když většina obyvatel zeměkoule pro něj nemá štěpící enzymy a je mu po kravském mléku blbě), potom ho nechá zkysnout (zkazit), nechá odkapat a poté buď promíchá s plísňovými spóry a nechá prorůst plíseň skrz celou zbylou hroudu, nebo nechá obrůst celou hroudu zvenčí tlustou vrstvou plísně. A pochutnávají si na tom hromadně, jedí to i v omáčkách, k těstovinám, na pizze, v zeleninovém salátu či dokonce samotné .
Do extrémní gastronomie samozřejmě patří i kanibalismus.
Doufám, že se tu o něm také dočteme.
No tak si sami pestuji houby. Stejny clanek by se dal napsat i o nasich "beznych" houbach, dokonce by se dalo prihodit, ze se nedoporucuje je sbirat bez odbornika, protoze nektere jsou smrtelne jedovate.
Hurá, první jídlo z tohoto seriálu, který nezahrnuje nějakým hnusným způsobem trpící zvířata.
Dokonce je úplně veganský.
No, nevím. Já to pozřít, asi bych se sám stal hnusným způsobem trpícím zvířetem.