Diskuze

Extrémní gastronomie: aztécký kaviár je z plesnivé kukuřice

Má být symbolem koloběhu života, má v ní být cítit vanilka i javorový sirup. Říká se jí mexické lanýže či aztécký kaviár. Pochoutka huitlacoche však nevypadá vábně a voní odpudivě. Ostatně, jsou to útvary, které vytvoří na kukuřici patogenní houba.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

To vypadá jak od Ládi Hrušky...

2 0
možnosti
DD

D44a33v57i84d 61D72o67b15e68š

11. 5. 2016 16:36

Vezměte si, že některé národy nadojí kravské mléko (hrůza, kor když většina obyvatel zeměkoule pro něj nemá štěpící enzymy a je mu po kravském mléku blbě), potom ho nechá zkysnout (zkazit), nechá odkapat a poté buď promíchá s plísňovými spóry a nechá prorůst plíseň skrz celou zbylou hroudu, nebo nechá obrůst celou hroudu zvenčí tlustou vrstvou plísně. A pochutnávají si na tom hromadně, jedí to i v omáčkách, k těstovinám, na pizze, v zeleninovém salátu či dokonce samotné ;-D .

2 0
možnosti
PS

Do extrémní gastronomie samozřejmě patří i kanibalismus.

Doufám, že se tu o něm také dočteme.

0 0
možnosti

No tak si sami pestuji houby. Stejny clanek by se dal napsat i o nasich "beznych" houbach, dokonce by se dalo prihodit, ze se nedoporucuje je sbirat bez odbornika, protoze nektere jsou smrtelne jedovate.

2 0
možnosti
VW

Hurá, první jídlo z tohoto seriálu, který nezahrnuje nějakým hnusným způsobem trpící zvířata.

Dokonce je úplně veganský.

9 2
možnosti
VK

No, nevím. Já to pozřít, asi bych se sám stal hnusným způsobem trpícím zvířetem.

3 0
možnosti