Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: losí čenich je dvoukilová výzva

Z uloveného losa získáte po důkladném zpracování více než čtvrt tuny kvalitního masa. Největší odměnou je však pro lovcům porce nadvakrát převařeného losího čenichu. A to přes to, že jeho tuhá chrupavčitá tkáň je pro lidský organismus téměř nestravitelná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K95a94r37o29l33í96n78a 86N13o24v95o29t89n45á 3495276689141

Není mi zcela jasné proč se to vlastně pojídá?

(jo, u Eskymáků chápu, že jíst se muselo všechno)

Aby člověk dokázal jaký je drsňák, že to dokáže pozřít? Nebo mi unikl nějaký vyšší důvod?

+2/0
16.5.2016 0:42

H52y20n59e11k 90Š49l47a97h88ů63n49e56k 4129543806359

Tohle se mi zase tak moc extrémní nezdá.

+2/0
16.5.2016 0:31
Foto

M48i77r52o93s15l15a54v 94S32t46e67i86n89e69r 1665615588333

A co tak nechat losa na pokoji, ať si žije?

+3/−5
15.5.2016 17:18

K26a21t91e93ř14i87n80a 35D18r25a47h55o21k50o47u64p95i71l73o74v97á 9476651642773

Nevím odlehlých místech na Aljašce si prostě musíte zabít losa nebo alespoň medvěda a nalovit ryby pro psy. Jinak nepřežijete zimu.

0/0
15.5.2016 21:01

P53e81t60r 17T29l95o86u97k77a38l 7694425532735

JJ a zajít do supermarketu pro maso. R^

0/0
16.5.2016 9:19

P63a22v79e96l 39S57o76b34o26t48k35a 5730944

Co je to opravdu extrémní gastronomie:

http://www.csfd.cz/film/7804-usvit-mrtvych/prehled/

0/0
15.5.2016 17:01

L86a82d35a 78N55o37v26a59k 4152293277

a zkoušel někdo losí kopyto...?

0/0
15.5.2016 16:35
Foto

J87a28n 59R56ů42ž22i77č31k51a 7972192615287

Vydří čumáčky, jaguáří lalůčky...

+3/0
15.5.2016 14:32

J49o36s16e11f 29Š65e22m80e55l10í10k 7249521580247

Hned se mi vybavilo, jak si za mého mlada ruští námořníci po ztroskotání uvařili a snědli harmoniku.

+7/0
15.5.2016 8:06
Foto

R14i37c23h58a91r61d 18P20o96l29á90š14e69k 9144313960769

Myslím, že by mu prospělo pár hodin v papiňáku.

+2/0
15.5.2016 7:26

J31o16s39e28f 30Š24e40m49e17l46í42k 7289581410887

Losa do papiňáku nenacpete.

+1/−1
15.5.2016 17:03





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.