- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Není mi zcela jasné proč se to vlastně pojídá?
(jo, u Eskymáků chápu, že jíst se muselo všechno)
Aby člověk dokázal jaký je drsňák, že to dokáže pozřít? Nebo mi unikl nějaký vyšší důvod?
Tohle se mi zase tak moc extrémní nezdá.
A co tak nechat losa na pokoji, ať si žije?
Nevím odlehlých místech na Aljašce si prostě musíte zabít losa nebo alespoň medvěda a nalovit ryby pro psy. Jinak nepřežijete zimu.
Co je to opravdu extrémní gastronomie:
Hned se mi vybavilo, jak si za mého mlada ruští námořníci po ztroskotání uvařili a snědli harmoniku.
Myslím, že by mu prospělo pár hodin v papiňáku.