Diskuze

Extrémní gastronomie: losí čenich je dvoukilová výzva

Z uloveného losa získáte po důkladném zpracování více než čtvrt tuny kvalitního masa. Největší odměnou je však pro lovcům porce nadvakrát převařeného losího čenichu. A to přes to, že jeho tuhá chrupavčitá tkáň je pro lidský organismus téměř nestravitelná.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Není mi zcela jasné proč se to vlastně pojídá?

(jo, u Eskymáků chápu, že jíst se muselo všechno)

Aby člověk dokázal jaký je drsňák, že to dokáže pozřít? Nebo mi unikl nějaký vyšší důvod?

2 0
možnosti

Tohle se mi zase tak moc extrémní nezdá.

2 0
možnosti
Foto

A co tak nechat losa na pokoji, ať si žije?

3 5
možnosti
KD

Nevím odlehlých místech na Aljašce si prostě musíte zabít losa nebo alespoň medvěda a nalovit ryby pro psy. Jinak nepřežijete zimu.

0 0
možnosti
LN

L87a73d12a 63N70o82v67a14k

15. 5. 2016 16:35

a zkoušel někdo losí kopyto...?

0 0
možnosti
Foto

Vydří čumáčky, jaguáří lalůčky...

3 0
možnosti

Hned se mi vybavilo, jak si za mého mlada ruští námořníci po ztroskotání uvařili a snědli harmoniku.

7 0
možnosti
Foto

Myslím, že by mu prospělo pár hodin v papiňáku.

2 0
možnosti

Losa do papiňáku nenacpete.

1 1
možnosti