Diskuze

Extrémní gastronomie: oko tuňáka je výživné a zdravé

Na talíř dostanete asi půlkilovou porci bez příloh, ve skutečnosti však sníte jen asi sto gramů stravitelné svaloviny. Zbytek, tedy vazivový obal, tuhé nervy a tekutá výplň sklivce, je prostě odpad. I tak pořád připomínají původní tvar: oko tuňáka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P77e93t85r 66K39u95č23e10r19a

13. 6. 2016 23:44

Kuk! Již jsem hotovo, mrklo na mne šibalsky oko z hrnce. Do friťáku mi mezitìm při lovení oka z hrnce spadl ze stropu sekáč, no jen to hvìzdlo... Do toho ze dvorku mečela žhavým šutrem vycpaná koza a v zahradním jezírku projela čerpadlem rybka a zcela rozsekaná skočila přímo na stůl a ješte přitom žila! A ráno sem si při dojení spletl krávu s býkem a omylem mu urval péro. No... už se taky dělá. Tož tak si my extrémní gastromisté tady žijem.

0 0
možnosti

Oko toho, kdo tohle napsal bude také velmi výživné a možná i chutné. Když jsme u té extrémní gastronomie. Hannibal Lecter.

0 0
možnosti
JC

J17a40n 81C21e94r53n11y

12. 6. 2016 11:58

A ja mel za to, ze tunak zacina byt krapet ohrozenym druhem

0 0
možnosti
Foto

Za tunaka se dneska povazuje mnoho jinych ryb z rodiny. Banida je maly tunak a chutna stejne a je jich mraky.

0 0
možnosti