- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Já sám bych to asi nejedl, ale lidi si musí uvědomit že ve volné přírodě predátor nebo zkoumat jestli je tele dost staré. Naopak na ně zaútočí cíleně pro jejich slabost. V přirodě je přirozené že zvířata zemřou jako potrava pro druhé a jestli je něco nepřirozené tak je to aby tvor zemřel stářím jako domácí mazlíček.
Chinchulin, lechon, to prece neni zadna extremni gastronomie...
To sa mi iba zdá , alebo to myslíte úplne vážne ?
Zabijamie teliat na mäso je tu odjakživa . telacie mäso je maximálne dietné !
To sa nezabíjavú telce jednodňové ako sa zabíjajú nalé ovce na perzián , ale pár mesačné pokial sú živené materským mliekom - kravským orginál , nie ako dnes zmeskou . Potom sa môžu črevá naoźaj jesť , sú plné tojo najzdravšieho kravského syra .
Ale už vôbec nechápem , ako môžete syry z obchodu . Tie sú vyrobené pomocou syridla z ťelacích žalúdkov - obsah telacieho žaludka sa jednoducho kydne do kade z mliekom a je syr ! Fuj ?
Čím menej o tom viete , tým viac kecáte a mudrujete !
Kdybych mohl a měl jíst tohle, tak by mi jistě nedělalo sníst ani lidského kojence. Hnus!
A polotekuté vyzreté pohyblivé olomôcke syrečky , môžeš ? Jesť malých homo sapies sapies je kanibalizmus s tým choď do nejakej S/M debaty.
Ta hranice je celkem tenká. Popravdě kdo ze zdejších drsných diskutérů by měl žaludek na to, vzít krávě malé neodstavené tele a lohnout jej? Já nemám problém zabít zvíře na jídlo, ale do tohohle bych asi nešel. Přijde mi to prostě zbytečný.
A každýmu z nich jsem tady na tý točně říkal: Neber úplatky, neber úplatky, neber úplatky nebo se z toho zblázníš, ale je to marný, je to marný, je to ..."
(Jáchyme, hoď ho do stroje)
MI to jako nic extrémního nepřijde ani náhodou. Určíte bych si to rad ochutnal.nád čim však člověk nesmí přemýšlet, ,je , že to je ještě z neodstaveneho telete. .
Divný mi připadne závěr článku, že se s tímto nikde jinde nesetkám. V Bulharsku, zejména v okolí kraje Sandanski, tvoří toto jídlo tradiční součást kuchyně.
V Bulharsku se podávají takto "upravená" stťívka selete. Můj otec to kdysi ochutnal, protože."musel". V 70. letech byl pozván na nějakou oslavu, kde se nehodilo to odmítnout. No a musel si poté upravit chuť notnou dávkou rakije.
Nebál bych si to ochutnat, mnohem odpornější než toto jídlo mi přijdou regulace, které se snaží zničit zvyky, které nikoho nepoškozují, jen se odlišují od "normálu"
Námět na další díl Luxusu na talíři?