Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

V62i38k27t23o19r 90K87o22š41k71a 4892410107949

Hmmm vypadá to dobře, fakt bych chtěl ochutnat. V Pardubicích v jedné restauraci dělají pečenou nutrii, taky velká dobrota. Myslím si že to bude chutnat podobně..

+7/0
doporučit
17.7.2016 10:12

J10o88s70e22f 55R26i63c62h86t73e50r 9316715177473

tohle bych si v pohodě dal. i když tady v tom seriálu bylo zatím asi jen jedno jídlo který bych vynechal - tuším nějakej ten netopýr co se žere i s chlupama nebo co to bylo.

+4/0
doporučit
17.7.2016 3:12

J44a47r70o22s80l65a25v 16T88k52a14d42l67e56c 6836140756620

Morče nutrie,kapybara.....Božská to mana. Moc dobré,dietní a výživnéR^

+2/0
doporučit
18.7.2016 7:22

M21a83r82t92i74n 85S72v44o10b51o53d72a 7869287792745

Zkoušel jsem to v Peru a můžu doporučit. Trochu jiný tvar než kuřecím a chutná téměř stejně.

+2/0
doporučit
17.7.2016 22:36

R95o33b29e28r29t 38K83u82b81i69s51t82a 8940157129685

Nevím no, zrovna morče není pro mě úplně exotikou. Sice jsem ho nejedl, ale nevidím důvod, proč by ne. Nejsem žádný kmet, ale pamatuji doby, kdy nebylo domácím mazlíčkem, ale dávalo se do králíkárny snad kvůli nemocem, či co.

Takže na pekáči by mi fakt nevadilo.

+1/0
doporučit
17.7.2016 22:40

M73a68r60t33i63n 51H71r84o49u45d65n72ý 5627262644857

Nejím nic, co má víc než 2 nohy a současně méně než 10 kilo.

0/−2
doporučit
17.7.2016 22:26





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.