Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: krvavé mušle jsou nebezpečné skoro jako ryba fugu

Není to pokrm pro každého. Mušle se v míse namáčejí ve vlastním krvavém slizu a apetit vám bude kazit i riziko, že vás hostina může stát život. Návky zrnité jsou totiž přímo skladištěm jedovatých virů a bakterií.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K62a78r97e98l 85V25a89c18h77u83t 9863412599343

Znečišťování oceánů a moří, tedy vod a přírody vůbec a hromadná výroba potravin ve velkém učiní pomalu (avšak jistě) z veškeré lidské potravy extrémní gastronomii...

:-( ... může nás utěšovat jen myšlenka na to, že "na něco" přece lidstvo jednou vyhynout musí... že přece není možné, aby nám příroda tohle sebevraždění donekonečna tolerovala!

+2/−1
14.8.2016 21:31

D35a52v40i15d 54D25i34r71g75a 7585571978

Stejně jako většina věcí v přírodě ano tohle nefunguje nárazově tak, že jednu chvíli je všechno v pořádku a v druhé lidstvo najednou vyhyne.

0/0
6.9.2016 13:29





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.