Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

J85o56s34e96f 22N48o33v36o63t62n25ý 1584312662865

Ze uz by se pestoval i skot? Tak nevim nevim pane redaktore...

+8/0
doporučit
21.8.2016 0:54
Foto

J16i25ř60í 58Z14e23d14n50í51k 1966466

Králík a zajíc jsou taky hlodavci

+9/−1
doporučit
21.8.2016 9:20
Foto

M73a87r33e15k 87T42o94n 8562308728159

My měli zamlada nutrie a chutnalo to dobře. Není náhodou králík hlodavec? Mám 5O let starej recept od babičky a nic lepšího na světě není.

+6/0
doporučit
21.8.2016 23:58

Z30d60e19n22e74k 26B84o57h18a77c65e86k 1638387397439

Potkani/krysy se konzumuji napr. v Thajsku, Kambodzi, Indonesii........... "bezne". Jsou i jatecni chovy.

+5/0
doporučit
21.8.2016 10:35

M83a91r80e15k 81V10e74s73e44l12ý 1577738810634

No pecene krysi maso bych si klidne dal. Ovsem ten recept co je popsan v clank bych uplne nemusel :-) Nejaka pruprava by byla. Asi jako kazdy kdo byl na dovolene v Asii jsem zkusil cerviky a cvrcky. Letos jsem k tomu pridal hada a sklipkana.

+4/0
doporučit
21.8.2016 14:05

M74a46r23t11i93n 10N48e90č48a87s 8653923883689

Jedl sem řekomyš africkou a nepřišlo mi na tom nic extrémního. Ve srovnání se všema humusárnama, o kterých se tu psalo, působí tohle jak článek o pečeném kuřeti.

+4/0
doporučit
21.8.2016 12:28

L18i11n69d76a 58M97r20á63č48k67o32v30á 1848458769

Tomu říkám řešení! Na konzumaci hlodavců nevidím nic špatného ani nechutného. Maso jako maso a ještě jim to vyřeší trable. Geniální....

+3/0
doporučit
24.8.2016 14:21

M71a67r20t75i53n13a 29K72o61l43o39m94a91z52n91i48k87o20v16a 2657432427806

V Ekvadoru jsme jedli morcata, bylo to dobre. Predpokladam, ze to bude podobne. Klidne bych to zkusila. Mozna bych si tedy usetrila ty rozvarene vnitrnosti, nozicky a ocasky. ;-D

+3/0
doporučit
22.8.2016 21:43

J24i82r52i 20D96o55m78i72n24i13k 1241758301550

Krysu jsem jedl ve Vietnamu a v Laosu a byla dobrá. Lepší, než králík, nebyla tak suchá. Je to defacto podobné zvíře, jako např. nutrie. :-)

+3/0
doporučit
22.8.2016 12:37

M27a44r65t88i37n17a 42D29v13o27ř21á55k28o43v20á 3774793430394

Měli jste někdo v hotelu v Turecku na dovolené k obědu králíka? Radši se neptejte, co to pravděpodobně bylo. Mňau :-)

+2/0
doporučit
21.8.2016 23:37
Foto

J85i94ř92í 10Š91a31f27e82r 4691241919777

Výhodou je, že i po několika dnech putování v tropickém dusnu chutná pořád stejně.

Zdroj: http://xman.idnes.cz/extremni-gastronomie-bule-bulak-oying-je-krysa-v-bananovem-listu-pyd-/xman-styl.aspx?c=A160817_204745_xman-styl_fro

"Není na něm nic špatného. Je výživné, plné vitamínů, vzpomínek krásné fenky. Také vydrží déle než jiné druhy mléka. ... Ani pes by ho nepil. Navíc psí mléko má tu výhodu, že když je prošlé, chutná stejně jako by bylo čerstvé."

Zdroj: Holly, Červený trpaslík, ep. Kryton

+2/0
doporučit
21.8.2016 12:33

M76a71r92i70e 74C50h76m15e34l47a94ř79o34v98á 8505366447629

Ondatra je taky hlodavec a jak má chutné maso.

+2/0
doporučit
21.8.2016 11:41

M46a33r79t45i43n 59K34l43u72v66á19n33e71k 9142218493433

Podobným spôsobom zatočili v Afrike s kobylkami. Pamätám časy keď ukazovali v týždenníkoch ako kobylky zničili úrodu. A keď im dakto vysvetlil že by bolo teda dobré ich za trest zožrať, tak zrazu sú kobylky nedostatkový tovar.

+1/0
doporučit
23.8.2016 11:34

I83v35o 71P44e36c12l 2376147488104

No, tak pan redaktor nestudoval zemědělství. I na zemědělské škole si to lidi pletli. Buďte rádi za zajímavý článek.

+1/0
doporučit
21.8.2016 11:10





Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.