- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tomu říkám řešení! Na konzumaci hlodavců nevidím nic špatného ani nechutného. Maso jako maso a ještě jim to vyřeší trable. Geniální....
Také mne napadá jedno řešení problému v Evropě, ale to byl kanibalismus.
Podobným spôsobom zatočili v Afrike s kobylkami. Pamätám časy keď ukazovali v týždenníkoch ako kobylky zničili úrodu. A keď im dakto vysvetlil že by bolo teda dobré ich za trest zožrať, tak zrazu sú kobylky nedostatkový tovar.
V Ekvadoru jsme jedli morcata, bylo to dobre. Predpokladam, ze to bude podobne. Klidne bych to zkusila. Mozna bych si tedy usetrila ty rozvarene vnitrnosti, nozicky a ocasky.
Krysu jsem jedl ve Vietnamu a v Laosu a byla dobrá. Lepší, než králík, nebyla tak suchá. Je to defacto podobné zvíře, jako např. nutrie.
My měli zamlada nutrie a chutnalo to dobře. Není náhodou králík hlodavec? Mám 5O let starej recept od babičky a nic lepšího na světě není.
Měli jste někdo v hotelu v Turecku na dovolené k obědu králíka? Radši se neptejte, co to pravděpodobně bylo. Mňau :-)
Přežvýkavec nebo hlodavec - vsjo ravnó.
Krysa prý chutná jak kuře ale nemám vlastní zkušenosti.
Spíš jako králík. Jen je to samá kostička a trochu nezvyklé jsou ty jejich drápky, pokud se neodseknou.
Když jsem je viděl prvně sušit na slunci, už stažené a bez hlaviček, vůbec mě nenapadlo, že jde o krysy. Když mi tchyně řekla, co to je za zvířátka, myslel jsem, že je suší pro kočku a ony byly druhý den součástí večeře.
Ale jo, dobré.
No pecene krysi maso bych si klidne dal. Ovsem ten recept co je popsan v clank bych uplne nemusel Nejaka pruprava by byla. Asi jako kazdy kdo byl na dovolene v Asii jsem zkusil cerviky a cvrcky. Letos jsem k tomu pridal hada a sklipkana.
cervici a cvrcci jsou v pohode. je to smazene v oleji a chutna to jako chipsy. Ale ta krysa? Nikde jsem v clanku nevycetl, jak to zabijeji, zda to stahuji apod.
Surströmming kupodivu není na seznamu těch lahůdek vlevo :)