Diskuze

Extrémní gastronomie: hadí krev či želé z ptačích slin otestuje žaludek

Pokrmy, které jsou kvůli brutálnímu zacházení se zvířaty výzvou vaší morálce. Jídla, která mohou významně poškodit vaše zdraví. A delikatesy, které vezmou ztečí vaše chuťové buňky. V našem seriálu jsme připomněli exotickou gastronomii z mnoha úhlů. Na závěr přinášíme pelmel toho, co se nám na talíř nevešlo.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A takový řízek z kapřího mlíčí mňamka R^

0 0
možnosti

J73i33r75k69a 69K40a52n74t12a

22. 10. 2016 21:29

Áááá, pán je gurmán! :-)Pamatuji si, že toto kdysi dělávala moje prabába, pak , když už nebyla, to nějak vešlo v zapomenutí. Nikdy jsem to nejedl, nicméně její rybí polévka z hlav, vnitřností, jiker a mlíčí neměla s bílým pečivem chybu.

0 0
možnosti

Tak mě napadlo, že člověk se Pánubohu povedl nejméně...

0 0
možnosti

P43e13t96r 59S70t36r23a52k32a

10. 10. 2016 8:07

Hadi krev jsem pil nekolikrat. Zadny zazrak to neni. Pouze to bylo vyzadovano u obchidniho jednani, tak jsem nikdy ze slusnosti neodmitnul. Manzelka pije nekolikrat tydne varena ptaci hnizda. Ji to vyhovuje a s ucinky je spokojena. Proti gustu... Chutove je to nevyrazne (opravdu jak zele). V Cine je to mezi zenami velmi popularni, ikdy velice draha strava. Vari se toho jen malinkato. V clanku uvadene kilo byste konzumovali nekolik let a byl by toho obrovsky pytel. Hnizda jsou opravdu velmi lehka a stredne velky pytlik (nekolik desitek gramu) vydrzi par mesicu.

1 0
možnosti

Já teda nevím, my máme mlíčí každoročně ve štědrovečerní polévce - ale za extrémního gastronoma se tedy nepovažuju

4 0
možnosti

To musí psát nějaký hodně mladý student. Už ve druhým článku prezentuje mozeček jako něco extrémního - přitom mozeček byl ještě dost nedávno celkem běžnou lahůdkou.

5 0
možnosti

A mlíčí se taky dává běžně do polívky.

8 0
možnosti

J46a29k15u22b 20K79o49r37e88c

9. 10. 2016 11:59

je to humus, co jsou lidé schopní se zvířaty udělat kvůli vlastnímu potěšení

4 2
možnosti

Hlavne jakej to je humac. Asi z nudy

0 0
možnosti

Celý seriál byl velice zajímavý, přečetl jsem všechny díly.

5 0
možnosti

Posypte si to smetím z podlahy, smeteným na lopatku.

Opět jeden z bezcenných článků na idnesu. Rv

1 12
možnosti

Kazda kuchyne ma sve speciality. Tak jako my koukame nevabne na hadi polivku nebo pecene morce. Budou jinde ohrnovat nos nad svickovou a nebo nad veprikem se zelim a knedlikem. Mozna by nekteri byli prekvapeni nad tim co se tady jedlo pred sto lety. Ac nejsem naprosto sileny ochrance zvirat a chapu, ze kdyz chci maso tak musim to zvire zabit, tak nektere recepty uz jsou i na me silna kava.

2 0
možnosti