náhledy
"Výrobci kvůli neúnosnému tlaku supermarketů na cenu používají tolik chemie a náhražek, že některé uzeniny už v podstatě ani neobsahují žádné maso."
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Kolem jídla se točí i dovolená. „Většinou si dopředu ověřujeme, jestli jsou v místě i restaurace, kde se dobře vaří a teče tam dobré víno,“ říká Jan Sváček.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Jan Sváček st. ve svém obchodě na pražském Smíchově
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
"Lidé už mají něco procestováno a snědeno, a tak se mnohem víc orientují. Velmi dobře je to vidět na víně, ale i třeba na sýrech," říká Jan Sváček.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Interiér Lahůdkářství Sváček na pražském Smíchově
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Syn Jan tradici dodržuje. Na snímku před obchodem lahůdkářství na pražském Smíchově
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz