náhledy
Je optimista. "Každá nová restaurace se už snaží dodržovat hygienu, dělat z kvalitních surovin a nepoužívat náhražky. Bude se to zlepšovat," věří Ondřej Landa.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Ještě někdo pochybuje, že gastronomie je umění?
Autor: botticelli.cz
Celých pět hodin jsem se nezastavil, přiznává Ondřej Landa.
Autor: botticelli.cz
Kuchař Ondřej Landa z restaurace Kampa Park při rozhovoru pro Xman.cz
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Emoce. Fandění patří i na gastronomický šampionát.
Autor: botticelli.cz
Fandy měl v Bruselu i Ondřaj Landa.
Autor: botticelli.cz
Denně prý uvaří asi 200 obědů a 200 večeří, včetně masa.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
"Při vaření se zasytíte ochutnáváním," říká.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Kuchař Ondřej Landa z restaurace Kampa Park při rozhovoru pro Xman.cz
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Vaří od osmnácti. "Baví mě to od malička, furt jsem se motal v kuchyni," vzpomíná.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Takhle vypadala úprava modronohého kuřete v podání Ondřeje Landy.
Autor: botticelli.cz
Druhou položkou soutěžního menu byl mořský jazyk.
Autor: botticelli.cz