Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Jednou třeba budu prodávat i sarančata, říká vyhlášený pražský řezník

Nemají skoro žádnou reklamu, přesto k nim chodí davy. Ve frontě můžete čekat i hodinu a půl a potkat v ní můžete třeba Zdeňka Svěráka nebo Karla Schwarzenberga. "Šíří se to přes ústní doporučení," říká František Kšána mladší, který spolu se svým otcem provozuje vyhlášené pražské řeznictví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dalos

19. 4. 2012 16:13
Pro Brňáky

Mazánek v Husovicích, Bubla v Tuřanech. Šunky, které voní, chutnají a neteče z nich voda, párky a klobásy taky vynikající:-)

0 0
možnosti

klapacak

7. 3. 2012 14:06
Obsluha

Navštívil jsem zmiňované řeznictví - uzenářství. Fronta neubývala, pan Kšána radil ostošest, tomuto nemám výhrad. U pultu s uzeninami bych měl připomínky k obsluze - paní prodavačky, jejíž kyselý výraz mne moc nepřesvědčil (potřebovala by absolvovat rychlokurz Jak správně obsluhovat zákazníky). Nevzdal jsem to a naporoučel si všechno možné k otestování. Musel jsem konstatovat, že uzeniny jsou opravdu z masa, doporučím sýrové párky nebo dušenou šunku, pro hladovce pak teplou sekanou - vše je excelentní záležitost. Vedl jsem šlápl pouze s debrecínkou, která byla už druhý den "jetá" natolik, že jsem zvažoval, zda ji mám jěště konzumovat. Věřím, že to bylo nějakým nedopatřením.Každopádně mohu vřele doporučit, již dlouho jsem něco podobného hledal (to není žádná reklama, ale konstatování), a ikdyž se ještě leccos dá vylepšit, určitě se sem budu vracet.

Někde jsem zachytil, že Kšánové chtějí expandovat do hypermarketů - prosím pěkně , jen to ne,.

0 0
možnosti

papazian

4. 3. 2012 17:01
Škoda jen, že webová prezentace je zastaralá, neaktuální!

Je z ní cítit průměrnost, což skutečnému snažení tohoto řeznictví a uzenářství zbytečně sráží. Stačí se podívat na:

http://www.ksanaasyn.cz/ a bude Vám jasné, o čem je řeč. Tak třeba nás na tomto webu informují dnes, 4.3.2012 o tom, jak bude otevřeno do 30.6.2011 nebo že do 10.1. bude v novém roce (asi v roce 2013) zavřeno. Úvodní fotografie je rozmazaná a chybí tam třeba to video, co je v tomto textu nebo kvalitní fotografie, ukazující jejich nabídku, výsledky jejich práce... Také by neuškodilo říci, jak se do prodejny člověk dostane, že se nachází na Praze 6, O.K. Chápu, že prezentaci na webu asi sami nezvládnou, ale dnes to není cenově drahé, aby se uměli prezentovat na úrovni. Přeji jim v tomto snažení palce a doufám, že jejich web bude co nejdříve vylepšen a aktualizován. Třeba by do ohlasů o nás napsali mohli dát informaci i o tomto poskytnutém rozhovoru, prezentaci na webu by to také oživilo...

0 0
možnosti

klapacak

7. 3. 2012 14:08
Re: Škoda jen, že webová prezentace je zastaralá, neaktuální!

Tak s tímhle nezbývá než souhlasit, webovky by si zasloužily větší péči než jen strohé představení firmy a pár nekvalitních fotek.

0 0
možnosti

syn truhláře

4. 3. 2012 16:45
A vykosťovat a porcovat

je bude pod mikroskopem. Ale to už bude práce spíš pro hodináře.

0 0
možnosti

arné knobloch

19. 4. 2012 11:54
Re: A vykosťovat a porcovat

U kobylek a sarančat stačí ulámat křídla a zadní skákací nohy. Ty přední smažením změknou. Pěkně na olej a je to skutečně žrádlo.

0 0
možnosti

J i ř í

4. 3. 2012 12:27
Já předsudky nemám.

A proto bych si dal i psa.

0 0
možnosti

Euronymos

3. 3. 2012 10:24
lol

Prý nemá žádné předsudky, ale psa by nesnědl a přitom je to velmi dobré, libové a šťavnaté maso.R^

0 0
možnosti

multikulturista

3. 3. 2012 8:24
Mlsne prazske jazycky

Pan Ksana neuvadi, zda ma v nabidce pro sve mlsne a vybrane zakazniky - krome klasickych kurat, veproveho, hoveziho, uzenin a obcas nejake zveriny - i jiny sortiment. Z drubeze napr. husicky, perlicky, krepelky, holoubatka a pripadne pstrosi maso...Z masa mlecne selatko, teleci, kralici, jehneci, kuzleci...Z vnitrnosti teleci brzlik, teleci jatra a ledvinky, tucna kachni (husi) jatra...Bohuzel to mam z Parize do Brevnova trochu od ruky, abych do tohoto reznictvi zasel, vystal frontu a zjistil, co vsechno pan Ksana nabizi. Urcite bych ale koupil 20 dkg ceskeho gothajku a 2 az 3 cerstve jitrnicky. To jsou pochoutky, ktere k me litosti - na rozdil od vyse uvedeneho - v Parizi nesezenu !

0 0
možnosti

opportunity

3. 3. 2012 11:14
Re: Mlsne prazske jazycky

Já sháním dlouho brzlík, ale bojím se, že vystojím frontu a oni ho mít nebudou...

0 0
možnosti

katano

2. 3. 2012 23:18
prý vyhlášený ŘEZNÍK ...........

Správný řezník si sám poráží dobytek a prasata,  vyrábí si vlastní uzeninu ve své výrobně a hlavně, ze sebe nedělá v TV šaška.

Já chodím ke dvoum pražským řezníkům-soukromníkům a do GLOBUSU, kde je jak kvalitní maso, tak i uzenina.

           PS : pan Kšána víc mluví, než UMÍ. :-P

2 0
možnosti

berlok

2. 3. 2012 23:34
Re: prý vyhlášený ŘEZNÍK ...........

Taky nakupuji uzeniny v globusu,ale je to přes celé město. Mají tam výborné špekáčky, na utopence:-)

Z bůčku si dělám vepřové maso ve vlastní šťávě, takže si člověk trochu vystačí sám.

0 0
možnosti

1888

2. 3. 2012 23:11
Sojovy maso je velmi nebezpecny

Znama varila doma rok jidla a maso nahrazovala sojovym masem a nic nepoznali. Kdyz to rodine po roce prozradila tak ji chteli zabit ;-D

2 0
možnosti

j333x

2. 3. 2012 23:13
Re: Sojovy maso je velmi nebezpecny

To vubec nikdo z té rodiny neměl ani 1 chutovou buňku???

6 0
možnosti

televizor

2. 3. 2012 22:59
nejvíc sexy je chlap který vaří

Takového chci, aby mi o půlnoci udělal nahý jen v zástěrce pěkný steak !

0 0
možnosti

Andromedaa

2. 3. 2012 23:20
Re: nejvíc sexy je chlap který vaří

Aj ja! ..Su este vobec taki? Ktori vedia aj dobre jest, aj dobre varit? A nemaju pri tom ani otraveny vyraz? :-)

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Když muži ztrácejí půdu pod nohama. Proč dnes přestávají mít rádi ženy

21. dubna 2024  12:10

Premium Mladíkům lezou ženy na nervy. Nemají je rádi. Ve srovnání s předešlými generacemi se s nimi méně...

Jak zlepšit sex v dlouhodobém vztahu. Vášeň má zajistit prostý plán

22. dubna 2024

Potkává to i šťastné svazky. Navzdory vzájemné náklonnosti, respektu a lásce po letech vyhasne...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Cvičit ráno, nebo večer? Při obezitě hraje načasování roli, říká studie

19. dubna 2024

Přínosná je fyzická aktivita v jakoukoli dobu, pomáhá duševnímu i tělesnému zdraví, vyplatí se....

Chlapy ničí poměřování pindíků. Pak jdou za mnou, říká trenér a mentor

21. dubna 2024

Jeho klienti netouží po obřích svalech, mají spíše už dost neustálého „poměřování pindíků“. Tlaku...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Vidí lidi jako démony. Vzácná choroba deformuje pohled na tváře ostatních

18. dubna 2024

Jako by se jednoho dne probudili do světa, v němž žijí démoni. Lidi kolem sebe vidí s ústy...

Zpívá o kancelářských svorkách i majonéze. Génius se živí hudebním spamem

25. dubna 2024

Premium Zpívá o věcech. Od toaletní mísy po pracovní nástroje. O jídle, o mrtvých zvířatech,...

OBRAZEM: Porno a sedmdesátky. Projděte si plakáty z pikantní Ameriky

24. dubna 2024

Vstoupilo do kin, dostávalo se mu pochvalných recenzí seriózního tisku. A především uhranulo...

Ztroskotali, ale nechovali se tak. Kurážní Angličané zamotali Španělům hlavy

23. dubna 2024

Premium Přišel o loď, skončil se svou posádkou na ostrově. Jenže se nechoval jako muž v potížích. Kapitán...

Jak zlepšit sex v dlouhodobém vztahu. Vášeň má zajistit prostý plán

22. dubna 2024

Potkává to i šťastné svazky. Navzdory vzájemné náklonnosti, respektu a lásce po letech vyhasne...