náhledy
Původně to bylo odpadní maso, ale na Divokém západě nemělo přijít vniveč nic.
Autor: Profimedia.cz
Býčí varlata se dnes připravují vařená, dušená i pečená, ale ta tradiční jsou jen jedna. Obalená v mouce a smažená.
Autor: commons/wikimedia.org/Vincent Diamante, Profimedia.cz
Varlata dnes koupíte i v supermarketu.
Autor: Profimedia.cz
Z kovbojských kempů se „ústřice“ rozšířily do celých Spojených států.
Autor: Profimedia.cz
Honáci při večeři, mezi lety 1887 a 1892. Mají „ústřice!?
Autor: commons/wikimedia.org/John C. H. Grabill Collection
„Ústřice ze Skalistých hor“ jsou jídlem s jasnou kovbojskou patinou.
Autor: Profimedia.cz
Sníst se musí všechno. Kovbojové nevyhazovali ani varlata hlídaného dobytka.
Autor: Profimedia.cz