Diskuse k článku

Maso jako nepřítel našeho zdraví

Také rádi maso… steaky, klobásky, slaninku? Potom je nám líto, vyslechnete si hrst špatných zpráv. Kteráže červená masa jsou největšími nepřáteli vašeho zdraví?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Nunkii

....

Jděte do kopru, to by už člověk neměl jíst nic. Byl jednou jeden pán co zdravě žil, zdravě si vařil a zeleninku jedl. No a pak vyšel jendou do ulic vešel na přechod a pic bum prásk a do týdne měl pohřeb. Neumřel na rakovinu, ani a srdeční zástavu, ale na ožralého řidiče co řídil autíčko. Si myslím, že se radějí řiďte chutí  ať víte, že jste žily.

0/0
2.11.2007 1:06

Patrik75

Syrové maso

článek se tváři do relativně odborně do věty hnned v začátku "OK, nikdo asi nebude konzumovat syrové hovězí." Já jím syrové hověží ve větší míře než pečené či vařené. Hlavně jako Carpaccio, ale klidně i jako tatar nebo hodně syrový steak.

Jinak smutné, první článek který čtu na tomto servru a hned bulvární hovadina.:-/

0/0
1.11.2007 17:58

moklopa

jsou to kecy

Todle jsou jen keci opsane z nejakeho US magazinu....  shit

0/0
1.11.2007 16:13

rada07

zase bludy

jdětě někam s takovejma radama, žerte v redakci a zrní a dejte pokoj.

0/0
1.11.2007 9:14

PetrP7

Opět další článek jak z Blesku či Aha!

Informace letem světem posbírané... Taková "moudra" znají děti na ZŠ. Asi nemáte do Yksmenu pořádnou náplň, proto taková vataRvRvRv

0/0
1.11.2007 7:49

moklopa

Re: Opět další článek jak z Blesku či Aha!

R^R^R^R^R^R^

0/0
1.11.2007 10:21

useknutahlava

Přečetl jsem si článek

a dostal jsem chuť na maso. Jdu do obchodu.

0/0
31.10.2007 18:25

+++++

A příště?

Si něco povíme o zelenině, respektive o dusičnanech v ní. Následovat budou geneticky modifikované obiloviny, a celý seriál zakončíme nahlédnutím do radioktivních a ropných útrob ryb. Pokud budete vážení čtenáři hodní, přidáme článeček o otravě vodou. :-)

0/0
31.10.2007 13:29

USB_hub

Re: A příště?

jj, a taky mi chybi informace ze nektere kusy veproveho (napr. panenka) maji mene tuku nez slavna drubez...

0/0
31.10.2007 14:55

moklopa

Re: A příště?

R^R^R^R^R^R^

0/0
1.11.2007 10:21

LooL

Sranda?

Podle tohoto článku by člověk nesměl jíst pomalu nic dobrého. Slanina, párky..dobře, ale už i obyčejný salám? To raději umřu v 60-ti, ale toho života si aspoň trochu užiju.

0/0
31.10.2007 13:28

Don_Alex

Re: Sranda?

po precteni clanku chca nechca si musim zaskocit k memu reznikovi prikoupit poradny kus hoveziho... souhlasim ze radsi umru s rakovinou a spokojenej, nez celozivotne nasr... a "zdravej";-D;-D;-D

0/0
31.10.2007 16:19

rogerer

Re: Re: Sranda?

hááá ste mí lidi, radši rakovinu než cely zivot nejist maso......

0/0
31.10.2007 19:42

36903690

Po přečtení článku

jsem dostal strach o svůj život. :-( Můj strach může pominout jen po konzumaci středně propečeného steaku ze svíčkové, nebo ještě  chutnější tatarský biftek přibližně s pěti topinkami. Navrh nějaká sklenka dobrého červeného vína. Ještě dnes večer ,něco z toho budu konzumovat.

Dnes,podle médií jsou zdravé pouze Amarouny /seriál Návštěvníci/nebo, je taky zdravé umřít hlady.;-D;-D;-D

0/0
31.10.2007 13:20

TarasBulba

Takže maso samotné až takový nepřítel zdraví není

Škodlivé je především to, čím se lidi snaží přírodní surovinu "vylepšit". Obávám se, že ani zmiňované hi-end potraviny na tom ve skutečnosti nebudou o moc líp.

0/0
31.10.2007 13:19

Najdete na iDNES.cz