Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Maso, které je se zdravím kamarád

Zákazy bez alternativ jsou na nic. Včera jsme shrnuli, proč si odpustit slaninu a steaky, dnes je na čase prozradit, jaká masíčka by je v našem jídelníčku mohla nahradit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

cibjes

a jinak

Ve výživě jako v pohybu - PESTROST. Takže vyřazovat nějakou potravinu z jídelníčku jenom proto, že druhá je zdravější je blobst. I tuk potřebujeme. A co bysme měli ze života, kdyby jsme neuspokojili chutě?

0/0
5.11.2007 20:57

cibjes

Kuřecí maso???

Kuřecí maso je velkým zdrojem proteinů??? Řekl bych, že hovězí několikrát více... Takže kdo z chlapů chce trochu svalů tak z kuřecího to půjde rozhodně pomaleji, protoze kuřecí maso je svým složením našemu svalu vzdálenější než hovězí...

0/0
5.11.2007 20:54

franta straka :D

nejlepsi maso co sem jedl

je pstrosi jemne jako kure ale chutna jak zverina s knedlikem a se zelim mnam mnam:-)R^

0/0
5.11.2007 0:11

Clayton

bizoní maso v ČR

Bizoní maso v ČR seženete zcela bez problémů např. v Makro Stodůlky a pravděpodobně i v jiných obchodech Makro. Pokud se pamatuji, cena např. u roštěné je kolem 600 Kč/kg, svíčková je někde na dvojnásobku. Ale stojí to za to, bizoní maso je opravdu hodně dobré.

0/0
3.11.2007 0:40

HarryIKeogh

!!!!!

...takže žrát jen akvarijní rybičky!...

0/0
2.11.2007 9:21

_lu

...

ehm... citoslovce "uuups" je nějaké počeštěné "ooops"? :-)

0/0
2.11.2007 7:54

albertan_bear

Bizon

U nas v Alberte koupis bizoni maso (steaky a burgery) kdekoliv, ale neni pravda, ze bizoni zerou jen travu - to ti volne pasouci se (stejne jako vetsina hoveziho u nas).

0/0
2.11.2007 0:12







Najdete na iDNES.cz