Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Gordon Ramsay: Sprostý a úžasný šéfkuchař

Na dřevěném stole v restauraci Maze hotelu Hilton Prague Old Town leží pozoruhodné jednohubky a malé kousky drůbeže v jakési sladké krustě. Plavovlasý čtyřicátník v bílé kuchařské košili usedá ke stolu. Gordon Ramsay, majitel vyhlášených restaurací v Londýně, New Yorku či Tokiu, říká, že vstával časně ráno, proletěl Evropou a poskytl několik rozhovorů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

lj

ceny

zda se to jenom me, ze ty ceny nejsou zas tak hrozny?

0/0
29.1.2008 12:39

Nel111

Mozna sprostak

a obcas jak utrzenej ze retezu, ale ma stavu, s nicim se neseXe a kucharine zjevne rozumi. BorecR^

0/0
28.1.2008 23:44

krataf

ceny u nej v Maze

Vite nekdo, za kolik se v jeho hospode clovek cca naji? zajimalo by me to...

0/0
28.1.2008 17:53

Michal Hron - Mobil.cz

Re: ceny u nej v Maze

http://www.gordonramsay.com/export/sites/gordonr/mazeprague/static/pdf/Maze_Prague_sample_menus_07.pdf

0/0
28.1.2008 19:39

krataf

Re: Re: ceny u nej v Maze

dik... to mi neprijde az tak hrozny jak jsem cekal :) rekneme ze za 2500 se tam clovek slusne naji i s vinem... 5000 za dva... no.. to jde.. Lepe receno.. jednou za rok pri zvlastni prilezitosti.. proc ne

0/0
29.1.2008 14:44

RonnieV

Marketing

Propána, slyšel někdo z těch, co mu ty sprosťárny vyčítá,  někdy něco o  marketingu? Ten chlap je skvělý kuchař, ale navíc se ještě umí dobře prodat, jinak by totiž po něm pes neštěk, a ty jeho sprosťárny jsou podstatná část toho "imiče", třeba jako u Eminema. Půjdu se do té jeho hospody nabaštit, ale jak už tu někdo říkal, až po prémiích...;-)

0/0
28.1.2008 17:49

Tryskoprd

Re: Marketing

Počítám, že Svíčkovou asi neumí... :-/ Hlavně, že umí řvát.

0/0
28.1.2008 19:46

kuse

Gordon

R^ Gordon je fakt super :-) Jeho porady mam rada, skoda ze jich tu nedavaj vic.

0/0
28.1.2008 16:40

chytrejkluk

hm

...kokain . Spousta peněz , spousta kokainu . Mě přijde , že reaguje jen na červený světýlko na kameře - najednou je " cool " . Viděl sem ten rozhovor s tim obrejlovaným Harry Potterem z ČT  - křeč na obou stranách . Radši sleduju Jamie O .

0/0
28.1.2008 10:06

RoninW

díky, zasmál jsem se, poprvé co je Xman k něčemu

;-D;-D;-D;-D;-D

0/0
28.1.2008 10:04

arsefan

Jeho deti asi sledovaly Supersize me...

kvalitni "reklama" na junk food ;-D

0/0
27.1.2008 23:34

roedor

rozhovor

Ten rozhovor je úplně zoufalej...Příště prosím pošlete nějakého normálního novináře, nebo někoho, kdo tomu rozumí...

0/0
27.1.2008 19:51

Mat_Hawk

Mně z těch ukázek nepřijde,

že by byl nějak vulgární - umíchá vajíčka - vtip se zakysanou smetanou málokdo používá, udělá steak s artyčokama ajncvaj. Do jeho restaurace sice asi nikdy nezajdu, předně je mi líto dát tolik peněz za jednu večeři a nemám ráda ty čtverhranný talíře s miniaturními pyramidkami čehosi uprostřed, kolem čeho je umělecky nablemcán jakýsi sos. Pán mi ale přijde sympatický. Navíc aby si u vás doma lidi pochutnali, není třeba být nejšpičkovější kuchař, stačí mít trochu zkušeností, odhad a neodbývat to.

0/0
27.1.2008 15:59

tlkounev

jednou se u něho najím

Strašně se mi líbilo, když jednou vařili v pořadu u Jaye Lena. Ten se s ničím nematlal, vařil přesně tak, jak mi vždycky říkávala babička. S ničím se ne...., nesmíš se bát umazat a musí ti to jít od ruky. Ten člověk je sprostej, ale je frajer. Chtěl bych se někdy u něho v restauraci najíst, ale asi až po prémiích, abych pak měl na činži. :-)

0/0
27.1.2008 10:56

milimouse

KVALITA

12 MICHELINU JE 12 MICHELINU!!!R^R^R^. PŘI VAŘENÍ NEJDE O TO, JAK MLUVÍ, ALE JAK TO UMÍ UVAŘIT.COŽ UMÍ. STAČÍ SLEDOVAT HELLS KITCHEN. TAM JSOU KUCHAŘI, KTERÝ SE FLÁKAJI NEBO TO MAJÍ TĚŽCE NA PRAKU!!!!!!!!!!!!!PROSTĚ SI JEN UMÍ ZAJISTIT POŘÁDEK A AUTORITU V KUCHYNI A TOMU TAKY ODPOVÍDAJÍ HVEZDIČKY KTERÉ DOSTÁVÁ.PRO NĚJ JE KVALITA NA PRVNÍM MÍSTĚ, POKUD TO NEUMÍŠ, TÁHNI. S TÍM ÚPLNĚ SOUHLASR^R^R^R^R^R^FANDÍM MU A AT ZŮSTANE U BUZEARACE KTEROU DNEŠNÍ NAMISTOROVANÍ KUCHAŘI POTŘEBUJÍ

0/0
26.1.2008 22:24

Hoaker

Uroven...

To je uzasny, co toho o nem vite a jak rychle ho kazdej odsoudi. Ten clovek je predevsim naprosto spickovej kuchar a skvelej manazer. Jinak by nemel tak dobre prosperujici restaurace. A ze k tomu mluvi jako dlazdis a prochazi mu to? No sakra, ja nevim, ale podle mne je to spis dukaz toho, jak hodne je v pohode... A opravdu neni celebrita jenom proto, ze mluvi sproste... Naopak... tim, ze i pres to, ze je "slavnej" si porad dovoli mluvit jak dobytek, jenom dokazuje, ze je porad normalni clovek.

0/0
26.1.2008 19:30

sarumánek

Re: Uroven...

On to dělá jednak proto, že vyrostl v šílených sociálních poměrech, kdy ho otec neustále mlátil a jeho brácha se kvůli tomu stal narkomanem - a jednak taky proto, že to pomáhá jeho image (třeba jako spoustě rockových kapel), což sám přiznává. Mezi náma - než se objevil on, tak mi ostatní špičkoví šéfkuchaři přišli jako by byli vykleštění... :-)

0/0
26.1.2008 21:38

AKSAMIT

Tady mate navod,

jak se stat celebritou...,proste jen mluvte sproste.Rv

0/0
26.1.2008 18:42

sarumánek

Re: Tady mate navod,

No, jen taková maličkost, která ti asi nedocvakla - on je to nejlepší šéfkuchař na světě. Má dvanáct kuchařských "Oscarů" (michelin), což nemá nikdo jiný. Zkus to dokázat jenom tím, že budeš nadávat. ;-D

0/0
26.1.2008 21:35

rigla

Jack Daniels

To je  odporny  žrádlo  co dělal! Není nad  naší svíčkovou!

0/0
26.1.2008 16:56

Wes Parmalee

Neznám

Já žeru jenom buřty s cibulí!

0/0
26.1.2008 15:04







Najdete na iDNES.cz