Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Svíčková, tatarák, steak. Naučte se je připravit vaše nejoblíbenější jídla

Vybírali jste z padesátky jídel a trojice pokrmů, které získaly nejvyšší počet hlasů, neobsahuje překvapení. Pořádný steak, tatarák a svíčková jsou sázkou na jistotu, která však vyjde jen tehdy, umíte-li je správně připravit. Jak na to, vám poradí špičkový kuchař Václav Frič, který vede kurzy vaření v Pražském kulinářském institutu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

milxus

Tatarák

Nemá se náhodou maso na tatarák místo mletí škrábat?

0/0
14.11.2010 9:42







Najdete na iDNES.cz