- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
14 měsíců jsem neměl alkohol v hubě, takže přenechávám...
u nás pijem Radegast a Staropramenu říkámé odporná břečka
Ale, když jsem mu dal šanci (lahváč 10°, čepované u nás fakt není) tak jsem si pak "spravil" chuť Gambrinusem a nakonec jsem šel raději na čepovaného Radka, takže tolik ode mě ke Staropramenu. Nezbývá než politovat výherce a pozastavit se nad tím, jak může Staropramen být nejprodávánější "pivo" u nás, když na něj každý nadává jak je hnusný.
Souhlas s kolegama, 10 a 12 hodně slabý a nevytáhli se ani s nefiltrovaným...ale 11 a Granát nejsou zas až tak špatný
... bych se nejspíš osypal, takže přenechám soutěžení jiným .
Ta výhra je za odměnu nebo za trest? Z článku to není úplně zřejmé.
BRRR desítku a dvanáctku od nich odmítám už asi dva roky pít. Ale dal jsem jim šanci s nefiltrovaným, ale opět zklamali. Může mi někdo říct, proč do nefiltrovanýho piva serou jablečnej a koriandrovej extrakt? To neuměj vyrobit pivo, který by chutnalo jak má, aniž by do toho přidávali kdoví co????
Nepochybuju, že by to uměli, jenže ono to stojí čas a čas sou peníze. Přeci je mnohem jednodušší uvařit várku za poloviční čas a zbytek "poladit" extraktem ne?
...by měl spíš než soutěže dělat něco s kvalitou piva. Poslední dva roky jde kvalita jen dolů a to jsem nelenil a Staroprasoně ochutnal v asi 5ti restauracích různé kvality. Sice ho stále piji (mají ho v mé domácí hospě), ale někdy je to vážně kyselinka.