Diskuze

Gastronomické mistrovství Evropy je pěkný fofr, říká český účastník

Pro kuchaře je to ocenění totéž, co pro herce Oscary. Ondřej Landa si kvůli evropské soutěži Kuchař roku 2011 dokonce najal dánského trenéra. Na postup na světové mistrovství to nakonec nestačilo. Šampionátu dominovaly skandinávské země. "Ty jsou špička, my se teprve rozkoukáváme," říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zicherka

2. 5. 2012 11:48
Tak se domnivam,

ze dnes tady pisi jen opravdovi gurmani! Nejspis ti, co chodi na obedove menicka za "pajdu"...

0 0
možnosti

uss___topeka

30. 4. 2012 17:10
sakra,

to jsou ale porce...

0 0
možnosti

mike_corp

29. 4. 2012 22:22
hmmm

spis to vypada jako sushi, nez aby to bylo neco noveho. Nuda

0 0
možnosti

be3zey89

29. 4. 2012 17:00
hm

Odkdy Norsko, Švédsko a Dánsko jsou bývalé sovětské země??? :)

0 0
možnosti

Gabriella7

29. 4. 2012 16:07
Už chápu těch 14 porcí

Z jednoho kuřete 14 porcí jsem si dovedla představit, až když jsem viděla ty "porce". Rovnou měli napsat, že připravují nákladné jednohubky. Jako klobouk dolů před kuchařským uměním, ale ten výsledek mi chutě neprobudil.

0 0
možnosti

pepeska

29. 4. 2012 14:15
...

teda,ja porad nemuzu z vety,ze to jidlo,co uvari v ramci treninku vyhodi...

2 0
možnosti

Yanajedna

29. 4. 2012 14:34
Re: ...

Taky mi to není jasný. To trénijí tak nechutně, nebo co?

0 0
možnosti

bojimbojim

29. 4. 2012 11:53
?!

No jestli toto jste predvedl na soutezi,tak se nedivim.Rv

0 0
možnosti

Líný_mravenec

29. 4. 2012 8:09
Na tom talíři to vypadá, že...

si na něj ulevil pejsek...

2 0
možnosti