Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Naučte se připravit dlouho tažená žebra ve víně se zeleninou

Příprava trvá zhruba deset hodin, ale odměnou vám bude opravdová gastronomická lahůdka, kterou všechny okouzlíte. Naučte se, jak připravit skvostná hovězí žebra v červeném víně se zeleninou. Vaším učitelem bude opět kuchařský kurz internetové televize Playtvak.cz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R22a29d33m78i79l18a 58S29i27m91č72á87k43o74v40á 5895513875915

na tohle je vynikající pomalý hrnec, máme ho už asi 10 let.. nejlepší maso, skvělé polévky R^

+1/0
8.8.2015 19:18

L60i61b17o31r 65H55e73g35l91a42s 5769736195149

Klasika, klasik. Připravuji podobně všechny "tužší" části hovězího - doma je nejoblíbenější kližka... Vždy přes noc, akorát tedy při teplotě okolo 90 °C (jen v troubě, tedy žádné přesné řízení teploty). S celerovým pyré bomba :)

+1/0
8.8.2015 18:41
Foto

M22a81r64t96i77n 91O57c61h 7589584395536

Táhnout při 180 st.C? - to mi přijde nějaké divné.

+7/−1
8.8.2015 17:48

M89a10r45e90k 56B47u52r74z95a 7927601662267

Já táhnu třeba krk při 130, ale to je proces tak na tři hodinky, na celou noc bych volil podstatně nižší teplotu

0/0
8.8.2015 19:01

Z56d23e61n84ě92k 35P58l95i23s33k70a 7285179869

Mluví tam o 110°C.

+1/0
8.8.2015 23:33







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.