Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Naučte se připravit dlouho tažená žebra ve víně se zeleninou

Příprava trvá zhruba deset hodin, ale odměnou vám bude opravdová gastronomická lahůdka, kterou všechny okouzlíte. Naučte se, jak připravit skvostná hovězí žebra v červeném víně se zeleninou. Vaším učitelem bude opět kuchařský kurz internetové televize Playtvak.cz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R74a46d44m73i58l32a 89S78i29m77č86á52k27o27v30á 5475933365215

na tohle je vynikající pomalý hrnec, máme ho už asi 10 let.. nejlepší maso, skvělé polévky R^

+1/0
8.8.2015 19:18

L92i42b13o65r 65H67e58g70l12a69s 5359856895219

Klasika, klasik. Připravuji podobně všechny "tužší" části hovězího - doma je nejoblíbenější kližka... Vždy přes noc, akorát tedy při teplotě okolo 90 °C (jen v troubě, tedy žádné přesné řízení teploty). S celerovým pyré bomba :)

+1/0
8.8.2015 18:41
Foto

M89a87r72t53i37n 35O25c65h 7269504215606

Táhnout při 180 st.C? - to mi přijde nějaké divné.

+7/−1
8.8.2015 17:48

M87a56r50e93k 69B14u58r29z16a 7867721702877

Já táhnu třeba krk při 130, ale to je proces tak na tři hodinky, na celou noc bych volil podstatně nižší teplotu

0/0
8.8.2015 19:01

Z96d14e87n17ě87k 98P78l73i89s93k32a 7385199699

Mluví tam o 110°C.

+1/0
8.8.2015 23:33







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.