Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Naučte se připravit dlouho tažená žebra ve víně se zeleninou

Příprava trvá zhruba deset hodin, ale odměnou vám bude opravdová gastronomická lahůdka, kterou všechny okouzlíte. Naučte se, jak připravit skvostná hovězí žebra v červeném víně se zeleninou. Vaším učitelem bude opět kuchařský kurz internetové televize Playtvak.cz.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

R92a67d31m65i74l14a 56S48i46m59č59á33k74o44v27á 5895593175965

na tohle je vynikající pomalý hrnec, máme ho už asi 10 let.. nejlepší maso, skvělé polévky R^

+1/0
8.8.2015 19:18

L21i63b77o22r 55H17e50g35l91a28s 5139246725409

Klasika, klasik. Připravuji podobně všechny "tužší" části hovězího - doma je nejoblíbenější kližka... Vždy přes noc, akorát tedy při teplotě okolo 90 °C (jen v troubě, tedy žádné přesné řízení teploty). S celerovým pyré bomba :)

+1/0
8.8.2015 18:41
Foto

M13a80r71t94i49n 24O37c74h 7659314585866

Táhnout při 180 st.C? - to mi přijde nějaké divné.

+7/−1
8.8.2015 17:48

M54a71r65e37k 13B64u40r60z92a 7717471592797

Já táhnu třeba krk při 130, ale to je proces tak na tři hodinky, na celou noc bych volil podstatně nižší teplotu

0/0
8.8.2015 19:01

Z40d81e85n52ě33k 73P29l55i51s12k48a 7775759329

Mluví tam o 110°C.

+1/0
8.8.2015 23:33







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.