Diskuze

Naučte se připravit jarní závitky, vietnamskou delikatesu do parného dne

Je to recept, který budete milovat. Návod na jarní závitky, které se ovšem hodí i na letní hostinu, přinesla internetová televize Playtvak.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M36i52l29a59n 72P42a45c61e68k

15. 8. 2015 20:18

Kdybych chtel koukat na video, jdu na Youtube.

0 0
možnosti

Máta je náhražka, patří tam perila.

1 0
možnosti

Nemáte-li perilu, dejte tam mátu. Nemáte-li mátu, vražte tam zelí nebo špenát.

0 0
možnosti

Mně tyto závitky (ať už v čínském, vietnamském nebo jiném provedení) náramně chutnaji a jedla jsem je v mnoha variantách, včetně veganské. Nicméně je to přesně ten typ pokrmu, s nímž se nechci matlat doma, protože vím, že mi jej "nativní" odborníci připraví lépe a rychleji. Ale fandím všem, kdo na jeho přípravu mají čas a nervy.:-)

0 0
možnosti

R84o61b73e65r39t 90A42k79a50i

15. 8. 2015 17:54

Tvůj problém

0 1
možnosti

L55i20b92o13r 44T57y12m10e60š

15. 8. 2015 17:30

Vietnamské závitky nejsou podle mě z rýžového papíru a krevet, ale ze zelného (či pekingského) listu a mletého masa. :-)

6 1
možnosti
Foto

Vietnamských závitků je spousta. Tyto se jmenují Nem Cuon a jsou opravdu z rýžového papíru, krevet a nudlí. Namáčí se ve sladkokyselé omáčce a jsou vynikající.

4 0
možnosti

Chybi tu ten recept, video si poustet nebudu ...

5 0
možnosti
Foto

já si ho pustil a ten komentář je jak pro šestiletý děti, vydýchal jsem minutu a dost.

2 0
možnosti