- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Kdybych chtel koukat na video, jdu na Youtube.
Máta je náhražka, patří tam perila.
Nemáte-li perilu, dejte tam mátu. Nemáte-li mátu, vražte tam zelí nebo špenát.
Mně tyto závitky (ať už v čínském, vietnamském nebo jiném provedení) náramně chutnaji a jedla jsem je v mnoha variantách, včetně veganské. Nicméně je to přesně ten typ pokrmu, s nímž se nechci matlat doma, protože vím, že mi jej "nativní" odborníci připraví lépe a rychleji. Ale fandím všem, kdo na jeho přípravu mají čas a nervy.
Vietnamské závitky nejsou podle mě z rýžového papíru a krevet, ale ze zelného (či pekingského) listu a mletého masa.
Vietnamských závitků je spousta. Tyto se jmenují Nem Cuon a jsou opravdu z rýžového papíru, krevet a nudlí. Namáčí se ve sladkokyselé omáčce a jsou vynikající.
Chybi tu ten recept, video si poustet nebudu ...
já si ho pustil a ten komentář je jak pro šestiletý děti, vydýchal jsem minutu a dost.