Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: losí čenich je dvoukilová výzva

Z uloveného losa získáte po důkladném zpracování více než čtvrt tuny kvalitního masa. Největší odměnou je však pro lovcům porce nadvakrát převařeného losího čenichu. A to přes to, že jeho tuhá chrupavčitá tkáň je pro lidský organismus téměř nestravitelná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K68a24r43o23l90í74n91a 95N27o73v18o69t71n34á 3345636689801

Není mi zcela jasné proč se to vlastně pojídá?

(jo, u Eskymáků chápu, že jíst se muselo všechno)

Aby člověk dokázal jaký je drsňák, že to dokáže pozřít? Nebo mi unikl nějaký vyšší důvod?

+2/0
16.5.2016 0:42







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.