Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: losí čenich je dvoukilová výzva

Z uloveného losa získáte po důkladném zpracování více než čtvrt tuny kvalitního masa. Největší odměnou je však pro lovcům porce nadvakrát převařeného losího čenichu. A to přes to, že jeho tuhá chrupavčitá tkáň je pro lidský organismus téměř nestravitelná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K85a76r75o76l93í80n88a 96N85o93v58o64t90n59á 3435346939281

Není mi zcela jasné proč se to vlastně pojídá?

(jo, u Eskymáků chápu, že jíst se muselo všechno)

Aby člověk dokázal jaký je drsňák, že to dokáže pozřít? Nebo mi unikl nějaký vyšší důvod?

+2/0
16.5.2016 0:42

H50y18n96e88k 49Š68l39a28h63ů68n58e95k 4889293386819

Tohle se mi zase tak moc extrémní nezdá.

+2/0
16.5.2016 0:31
Foto

M74i77r29o97s28l15a64v 41S69t57e34i56n38e28r 6508694903745

A co tak nechat losa na pokoji, ať si žije?

+3/−5
15.5.2016 17:18

K13a62t67e96ř37i17n46a 74D26r30a48h89o14k38o36u18p84i65l15o95v98á 9456521652283

Nevím odlehlých místech na Aljašce si prostě musíte zabít losa nebo alespoň medvěda a nalovit ryby pro psy. Jinak nepřežijete zimu.

0/0
15.5.2016 21:01

P90e43t81r 89T45l27o87u14k24a26l 7754245772495

JJ a zajít do supermarketu pro maso. R^

0/0
16.5.2016 9:19

P22a60v53e87l 44S91o78b53o94t30k29a 5420834

Co je to opravdu extrémní gastronomie:

http://www.csfd.cz/film/7804-usvit-mrtvych/prehled/

0/0
15.5.2016 17:01

L63a94d74a 66N19o12v77a46k 4722633847

a zkoušel někdo losí kopyto...?

0/0
15.5.2016 16:35
Foto

J80a12n 59R84ů89ž22i59č93k16a 7262922445557

Vydří čumáčky, jaguáří lalůčky...

+3/0
15.5.2016 14:32

J56o18s72e48f 47Š48e61m69e12l43í34k 7199491580667

Hned se mi vybavilo, jak si za mého mlada ruští námořníci po ztroskotání uvařili a snědli harmoniku.

+7/0
15.5.2016 8:06
Foto

R22i98c13h48a95r67d 17P41o41l93á63š81e70k 9354363670709

Myslím, že by mu prospělo pár hodin v papiňáku.

+2/0
15.5.2016 7:26

J59o28s19e11f 38Š38e97m34e12l24í77k 7689351750497

Losa do papiňáku nenacpete.

+1/−1
15.5.2016 17:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.