Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: losí čenich je dvoukilová výzva

Z uloveného losa získáte po důkladném zpracování více než čtvrt tuny kvalitního masa. Největší odměnou je však pro lovcům porce nadvakrát převařeného losího čenichu. A to přes to, že jeho tuhá chrupavčitá tkáň je pro lidský organismus téměř nestravitelná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K87a46r14o78l33í16n65a 84N33o48v29o32t86n17á 3555806819521

Není mi zcela jasné proč se to vlastně pojídá?

(jo, u Eskymáků chápu, že jíst se muselo všechno)

Aby člověk dokázal jaký je drsňák, že to dokáže pozřít? Nebo mi unikl nějaký vyšší důvod?

+2/0
16.5.2016 0:42

H90y10n61e42k 25Š12l23a76h33ů30n11e86k 4779323736579

Tohle se mi zase tak moc extrémní nezdá.

+2/0
16.5.2016 0:31
Foto

M48i97r22o82s54l49a49v 92S85t65e34i75n41e19r 6498214163255

A co tak nechat losa na pokoji, ať si žije?

+3/−5
15.5.2016 17:18

K43a85t16e54ř31i12n65a 56D81r44a82h46o69k95o57u38p67i56l68o98v96á 9516601672553

Nevím odlehlých místech na Aljašce si prostě musíte zabít losa nebo alespoň medvěda a nalovit ryby pro psy. Jinak nepřežijete zimu.

0/0
15.5.2016 21:01

P58e76t46r 44T24l80o88u79k61a88l 7864515932755

JJ a zajít do supermarketu pro maso. R^

0/0
16.5.2016 9:19

P19a27v97e66l 14S20o49b95o38t27k13a 5500914

Co je to opravdu extrémní gastronomie:

http://www.csfd.cz/film/7804-usvit-mrtvych/prehled/

0/0
15.5.2016 17:01

L17a28d91a 35N48o97v72a34k 4282213677

a zkoušel někdo losí kopyto...?

0/0
15.5.2016 16:35
Foto

J63a93n 66R17ů17ž69i85č73k79a 7582802975837

Vydří čumáčky, jaguáří lalůčky...

+3/0
15.5.2016 14:32

J56o57s16e62f 48Š28e41m73e87l45í71k 7439951610137

Hned se mi vybavilo, jak si za mého mlada ruští námořníci po ztroskotání uvařili a snědli harmoniku.

+7/0
15.5.2016 8:06
Foto

R94i13c84h97a86r98d 50P26o81l87á30š56e26k 9764223930359

Myslím, že by mu prospělo pár hodin v papiňáku.

+2/0
15.5.2016 7:26

J29o18s78e89f 90Š20e85m10e78l93í74k 7579941730207

Losa do papiňáku nenacpete.

+1/−1
15.5.2016 17:03







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.