Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: oko tuňáka je výživné a zdravé

Na talíř dostanete asi půlkilovou porci bez příloh, ve skutečnosti však sníte jen asi sto gramů stravitelné svaloviny. Zbytek, tedy vazivový obal, tuhé nervy a tekutá výplň sklivce, je prostě odpad. I tak pořád připomínají původní tvar: oko tuňáka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P40e87t66r 78K17u27č62e37r53a 5552838454150

Kuk! Již jsem hotovo, mrklo na mne šibalsky oko z hrnce. Do friťáku mi mezitìm při lovení oka z hrnce spadl ze stropu sekáč, no jen to hvìzdlo... Do toho ze dvorku mečela žhavým šutrem vycpaná koza a v zahradním jezírku projela čerpadlem rybka a zcela rozsekaná skočila přímo na stůl a ješte přitom žila! A ráno sem si při dojení spletl krávu s býkem a omylem mu urval péro. No... už se taky dělá. Tož tak si my extrémní gastromisté tady žijem.

0/0
13.6.2016 23:44

D30a89v38i85d 36Š70t86a88m73b26e32r81a 4302124514836

Oko toho, kdo tohle napsal bude také velmi výživné a možná i chutné. Když jsme u té extrémní gastronomie. Hannibal Lecter.

0/0
12.6.2016 12:58

J16a67n 17C48e14r16n15y 5585425653305

A ja mel za to, ze tunak zacina byt krapet ohrozenym druhem

0/0
12.6.2016 11:58
Foto

P44a61v36e32l 67M84a94r23t61i27n17e66k 9425905801663

Za tunaka se dneska povazuje mnoho jinych ryb z rodiny. Banida je maly tunak a chutna stejne a je jich mraky.

0/0
12.6.2016 23:52







Najdete na iDNES.cz