Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Krutá gastronomie: kaloň vařený zaživa je tichomořskou delikatesou

Říká se jim „létající lišky“ a v pacifické gastronomii jsou považováni za delikátní pochoutku. Příprava kaloňů však bývá barbarská a konzumace nebezpečná, může způsobit vážné zdravotní potíže či trvalou demenci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J92i87ř49i12n82a 98B90r88a16d93á11č90o59v45á 2722480859849

Na jaký článek jsem to zase padla? Vaření živého tvora?No otrlý člověk by ho asi slupl,ale ta příprava je pro mě něco otřesného.Nedokážu se s tím smířit,pro mě je to krutost.

+1/0
7.7.2016 17:46

S51t47a20n 84N53o21v12á19k 5967205775454

A co humr? Dalo by se řící, že kaloně pojídají barbaři mimo civilizaci. Jenže humra seženete jen v těch nejlepších restauracích největších evropských měst.

+1/0
8.7.2016 6:36







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.