Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: připravte si zmrzlinu z prasečí krve

Krev je pro někoho nečistý odpad ze zabitých zvířat, pro jiné unikátní surovina, která může zabránit nemocem a alergiím. Nebo také základ pro vynikající zmrzlinu. Od roku 2008 ji nabízí jedna z nejlepších restaurací světa Noma v Dánsku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

K29a59t32e63ř26i94n94a 54F12e60n43c11l85o53v97á 8323687958723

Tak zrovna klasické zabijačkové produkty, obzvlášť prdelačka, moje chuťové pohárky urážejí extrémně :-D

+1/−1
31.7.2016 8:51
Foto

D23a71v74i70d 53S77c59h98n27e35b25e36r60g10e90r 9985518783563

Jinak co se týká skladování krve do 4 stupňů, takhle by se mělo skladovat veškeré maso.

+2/0
30.7.2016 20:21

M98a96r97t57i95n44a 70S45e58d91l21i81c48k37á 5552595761572

Od kdy je v nasi kulture konzumace veprove krve extremni? Zmrzlina je mozna nezvykla, ale extremni mi nepripada.

+9/−1
30.7.2016 19:09

I83v61a19n 48M45a94r37e75k 6444178492

Zřejmě "zmrzlina" vyrobená pro islamisty, p Sedlická. 8-o

Jo a prejt či jelítko,tak to bych si dal rád i nyní. R^

+1/−5
30.7.2016 19:13
Foto

D84a61v98i79d 89S48c72h26n73e27b74e18r17g23e49r 9355248433863

Prdelačka nesmí na zabijačce chybět, dále tlačenka, jelito, prejt atd... vepřová krev má bohaté využití.

+5/0
30.7.2016 20:20

I33v54a41n 32M93a93r94e89k 6584628612

Doufám, že p.Dohnalovi zmrzlina a vlastně všechny "delikatesyů kterými nás zde častuje výtečně chutnaly , přeji upřímně i nadále "dobrou chuť. Rv Rv Rv

0/−6
30.7.2016 18:02

Najdete na iDNES.cz