Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: recept na kohoutí hřebínek je starý půl tisíciletí

Křidýlko, nebo stehýnko? U drůbeže se preference oblíbených kousků strávníka liší. Jen málo z nás by ale sáhlo po tepelně upravených hřebíncích mladých kohoutů. Ve světě je přitom považují za delikatesu. Italský recept vytvořil da Vinci tamní kuchyně Maestro Martino da Como.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J47a10n 44K73a83n96t 9411968138693

Moje babicka mi obcas pripravila (v 50. letech) kohouti hrebinky. Jeji priprava mela sice dost daleko do receptu Mistra Martino da Como, ale mne to i tak moc chutnalo. Stejne tak i drubezi biskupy jsou pochoutka, nemluve o kralicim mozecku...

0/0
7.10.2016 15:20

R82a39d57i67m 23T70o71b78i27á86š 2423872944756

hřebínek i biskup je delikatesa...!!!

+1/0
28.9.2016 8:16

H30y56n76e67k 68Š73l33a43h70ů67n43e67k 4599403146329

Co se stalo s anketou? Ještě před hodinou byla docela vyrovnaná, teď je to 1 ku 45 v neprospěch "Ano".

0/0
26.9.2016 21:49

J63a76n 77Č66e46r15n69ý 8280550754831

Dal bych si hned.

0/0
25.9.2016 21:19

P91ř57e35m86y58s14l 67L53u37k29á73š 2375392460491

Tak to vypada dobre :-)R^

+1/0
25.9.2016 20:36

J68i88n33d55r20i40c73h 93K32u64c19e38r39a 7248865581215

A coz teprv Milous Jakes.Ten umel varit pokrm i z boileru.

0/0
25.9.2016 19:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.