Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: recept na kohoutí hřebínek je starý půl tisíciletí

Křidýlko, nebo stehýnko? U drůbeže se preference oblíbených kousků strávníka liší. Jen málo z nás by ale sáhlo po tepelně upravených hřebíncích mladých kohoutů. Ve světě je přitom považují za delikatesu. Italský recept vytvořil da Vinci tamní kuchyně Maestro Martino da Como.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J83a17n 39K27a53n80t 9481428538833

Moje babicka mi obcas pripravila (v 50. letech) kohouti hrebinky. Jeji priprava mela sice dost daleko do receptu Mistra Martino da Como, ale mne to i tak moc chutnalo. Stejne tak i drubezi biskupy jsou pochoutka, nemluve o kralicim mozecku...

0/0
7.10.2016 15:20

R34a83d46i51m 18T40o82b31i25á85š 2323862684336

hřebínek i biskup je delikatesa...!!!

+1/0
28.9.2016 8:16

H28y94n98e79k 87Š67l84a92h48ů76n22e37k 4209113336779

Co se stalo s anketou? Ještě před hodinou byla docela vyrovnaná, teď je to 1 ku 45 v neprospěch "Ano".

0/0
26.9.2016 21:49

J26a86n 60Č74e51r41n82ý 8720230844581

Dal bych si hned.

0/0
25.9.2016 21:19

P93ř16e89m24y60s29l 69L92u35k84á49š 2625642250481

Tak to vypada dobre :-)R^

+1/0
25.9.2016 20:36

J89i96n73d95r12i72c29h 90K18u15c98e18r58a 7758635261165

A coz teprv Milous Jakes.Ten umel varit pokrm i z boileru.

0/0
25.9.2016 19:30







Najdete na iDNES.cz