Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: recept na kohoutí hřebínek je starý půl tisíciletí

Křidýlko, nebo stehýnko? U drůbeže se preference oblíbených kousků strávníka liší. Jen málo z nás by ale sáhlo po tepelně upravených hřebíncích mladých kohoutů. Ve světě je přitom považují za delikatesu. Italský recept vytvořil da Vinci tamní kuchyně Maestro Martino da Como.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J40a72n 23K78a34n22t 9851568558313

Moje babicka mi obcas pripravila (v 50. letech) kohouti hrebinky. Jeji priprava mela sice dost daleko do receptu Mistra Martino da Como, ale mne to i tak moc chutnalo. Stejne tak i drubezi biskupy jsou pochoutka, nemluve o kralicim mozecku...

0/0
7.10.2016 15:20

R10a84d84i90m 60T50o87b23i15á58š 2873792254566

hřebínek i biskup je delikatesa...!!!

+1/0
28.9.2016 8:16

H69y86n64e81k 36Š95l26a19h70ů86n21e78k 4349393796519

Co se stalo s anketou? Ještě před hodinou byla docela vyrovnaná, teď je to 1 ku 45 v neprospěch "Ano".

0/0
26.9.2016 21:49

J49a44n 81Č79e74r68n68ý 8200250364291

Dal bych si hned.

0/0
25.9.2016 21:19

P92ř85e54m17y25s25l 52L90u68k39á59š 2605382210381

Tak to vypada dobre :-)R^

+1/0
25.9.2016 20:36

J96i73n21d35r20i17c71h 64K23u15c10e50r87a 7118755481555

A coz teprv Milous Jakes.Ten umel varit pokrm i z boileru.

0/0
25.9.2016 19:30







Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.