Diskuze

Extrémní gastronomie: recept na kohoutí hřebínek je starý půl tisíciletí

Křidýlko, nebo stehýnko? U drůbeže se preference oblíbených kousků strávníka liší. Jen málo z nás by ale sáhlo po tepelně upravených hřebíncích mladých kohoutů. Ve světě je přitom považují za delikatesu. Italský recept vytvořil da Vinci tamní kuchyně Maestro Martino da Como.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J15a60n 11K86a83n17t

7. 10. 2016 15:20

Moje babicka mi obcas pripravila (v 50. letech) kohouti hrebinky. Jeji priprava mela sice dost daleko do receptu Mistra Martino da Como, ale mne to i tak moc chutnalo. Stejne tak i drubezi biskupy jsou pochoutka, nemluve o kralicim mozecku...

0 0
možnosti
RT

hřebínek i biskup je delikatesa...!!!

1 0
možnosti

Co se stalo s anketou? Ještě před hodinou byla docela vyrovnaná, teď je to 1 ku 45 v neprospěch "Ano".

0 0
možnosti

J61a45n 78Č69e56r91n25ý

25. 9. 2016 21:19

Dal bych si hned.

0 0
možnosti
PL
JK

A coz teprv Milous Jakes.Ten umel varit pokrm i z boileru.

0 0
možnosti