Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: Živé krevetky vás pošimrají v puse

Thajskou kuchyni známe z cestovních průvodců jako překrásně barevnou, oplývající nevšedními pikantními chutěmi, svěží a čerstvou. Jenže v případě pochoutky goong ten je jídlo čerstvé až do extrému. Dochucené živé krevetky před vámi skutečně utíkají.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M27i96c68h32a52l 53P42o81h69o36ř76e41l56s75k62ý 1456730735225

vychytávky Laďky Hruškové https://www.youtube.com/watch?v=lkaIoH6Um60

+1/0
2.10.2016 20:30

M34i30r87a 24L67o67v40e 3234440958614

Komu je lito, ze nema zadne parazity, tak at si da zive krevetky ...dobrou chut!

+2/0
2.10.2016 19:31

K21a86r21e58l 36C86h36r37a35s46t78i28n19a 4773314870235

Raději zůstanu konzervativním českým gurmánem, hlemýždi, cvrčci, bambusoví červi nebo krevetky mě vůbec nelákají.

+5/0
2.10.2016 17:48

M38a80r48t83i47n 33K87r89y38l 1827100645220

X8-o

0/0
2.10.2016 16:16

J39a96r85o18s25l88a29v 97T48k75a18d46l48e74c 6546120776460

Ano Martine,kryl se taky dá jíst;-)

+1/0
3.10.2016 7:35

Najdete na iDNES.cz