Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Gastronomická exotika v Praze: kde ochutnat brouky, kuřecí pařátky, žáby

Vánočními svátky vás nejspíš provázela tradiční česká klasika, ale nyní možná přišel čas na kulinářské výlety. Projděte se s námi po pražských restauracích a bistrech, kde se podávají bizarní jídla jako brouci, žáby, krabi nebo velmi svérázně „vonící“ klobásky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M88a97r86t79i33n 35S18v40o33b84o30d12a 4645585346762

Nevim proc jist hmyz... kdybych byl nekde v pousti pak ano.

28.12.2016 11:38

M95i91r39o84s62l18a13v 34V34l26a96s66á95k 4718470643192

Andouillety jsou skvělé a nikdy při cestě do Francie si je neodpustím. Nejlepší jsou troyeszké.

27.12.2016 10:20

Š60á82r47k84a 60M67a94t39y44á77š57o27v29á 1921605782229

žabí stehýnka chutnají podobně jako kuřecí maso... larvy jsem ještě nedala..

26.12.2016 17:00

O63n84d14ř62e28j 63Š73r69á82m65e38k 3463920681749

Kuřecí pařát je běžná součást domácího slepičího vývaru, žádná exotika.

26.12.2016 15:28

V68á29c26l73a72v 19P10o62u93s16t15k90a 3820401732

No to sice jo, ale běžně ten pařát asi nejíte, že?

27.12.2016 9:17

L47u84c13i21e 67B83a46r55t86o22s64o29v31a 9309122707696

Souhlas, jen dá trošku práce, když ho chce člověk dobře očistit. Taková polévka z parček, jak se jim u nás říká, je mls:o) Bohužel běžně člověk nekoupí.

8.1.2017 0:36







Najdete na iDNES.cz