- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V thajské restauraci mívají na jídelníčku u každého jídla označení 1 - 10, které znamená stupeň pálivosti. A dole je poznámka: HODNOTY 7 A VÍCE DOPORUČUJEME POUZE PRO RODILÉ THAJCE.
Tak já letos dostal asi 13 hlaviček Caroliny. Tak jsem je dal do kutru i semínka,přidal 5 stroužků zakarpatského česneku,trochu olivového oleje a špetku soli. Vznikla krásná kašovitá konzistence. Dal jsem do malé sklenky,že to posléze dám do guláše.Měl jsem to v mrazáku. Po uvaření výborného galáše jsem odřezal na špičku nože tuto pastu a zavařil.........A za stálěho míchání vylil do záchodu. Maso jsem zkoušel omít,ovšem nezdařilo se. Takže mám doma "bio",akorát nevím,do čeho to mám dát
:D:D škoda toho guláše..... myslím, že v hospodě by se to jako "sázka" určitě ujalo a někdo by to zbaštil .-)
zajímavý článek, avšak tragicky napsáno. Plno chyb a nedokončených vět a slov.
Takže úplně o ničem.
redakce - prosím najměte někoho (https://cs.wikipedia.org/wiki/Korektor)
Prijdu na Chillibrani, dam si z fleku tu nejpalivejsi omacku, vytecou me oci, skytam, bojuji a je me jedno, jak u toho vypadam. Za 15 minut se to srovna a pak stravim odpoledne ochutnavanim ostatnich omacek, kde uz se po tom soku daleko vice rysuje chut, nez ohen v hube. A jako pozer si urcite nepripadam, i kdyz panum expertum se to tak muze jevit. Proste kazdymu vyhovuje neco jinyho.
hm.., no nevim o nikom, kdo by konzumoval nejpálivější papričky, nezapotil se při tom a trochu si nepoplakal... Všichni kdo si dávají pálivé papriky jsou pozéři....?
Dobrá reklama těch pánů co se na fotkách předvádí....chilli pěstuje snad každý a dá se vyrobit co se dá.Ale dělat článek??
Mně jednou vystříkla do oka marináda na Habanero základu. Hotové peklo, už bych to znovu zažít nechtěl.
To se Belžo za tebe Košík přimluvil, či co, že tu máš článek?
Cibulové chutney je opravdu parádní a BBQ omáčka od těhlech kluků má stálé místo u mě doma. Je znát že si svými produkty pořádně vyhrají a podle toho jsou znát i výsledky.
Letos jsem si taky udělal do zásoby omáčky, mangovou a rajčatovou salsu. Vyšly mi fatali, black nagy, čokolády a starfishe. A další ještě letos budou