Diskuze

Pozéři nakonec pláčou bolestí, říkají výrobci chilli omáček

Své pálivé omáčky s papričkami testují sami na sobě, pokusy však dělají i s kamarády. A daří se jim. Jejich chilli omáčky získávají světová ocenění na soutěžích, kde invencí překonávají tradiční výrobce. „Na prvním místě je pro nás chuť, pálivost vás zabije až potom, říkají Richard Belžík a Jan Jašek z firmy My-Chilli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V thajské restauraci mívají na jídelníčku u každého jídla označení 1 - 10, které znamená stupeň pálivosti. A dole je poznámka: HODNOTY 7 A VÍCE DOPORUČUJEME POUZE PRO RODILÉ THAJCE. ;-D

0 0
možnosti

Tak já letos dostal asi 13 hlaviček Caroliny. Tak jsem je dal do kutru i semínka,přidal 5 stroužků zakarpatského česneku,trochu olivového oleje a špetku soli. Vznikla krásná kašovitá konzistence. Dal jsem do malé sklenky,že to posléze dám do guláše.Měl jsem to v mrazáku. Po uvaření výborného galáše jsem odřezal na špičku nože tuto pastu a zavařil.........A za stálěho míchání vylil do záchodu. Maso jsem zkoušel omít,ovšem nezdařilo se. Takže mám doma "bio",akorát nevím,do čeho to mám dát:-/

3 0
možnosti

:D:D škoda toho guláše..... myslím, že v hospodě by se to jako "sázka" určitě ujalo a někdo by to zbaštil .-)

1 0
možnosti

zajímavý článek, avšak tragicky napsáno. Plno chyb a nedokončených vět a slov.

Takže úplně o ničem.

redakce - prosím najměte někoho (https://cs.wikipedia.org/wiki/Korektor)

0 0
možnosti

Prijdu na Chillibrani, dam si z fleku tu nejpalivejsi omacku, vytecou me oci, skytam, bojuji a je me jedno, jak u toho vypadam. Za 15 minut se to srovna a pak stravim odpoledne ochutnavanim ostatnich omacek, kde uz se po tom soku daleko vice rysuje chut, nez ohen v hube. A jako pozer si urcite nepripadam, i kdyz panum expertum se to tak muze jevit. Proste kazdymu vyhovuje neco jinyho.

3 0
možnosti

L64a90d21a 61N33o93v60a27k

27. 10. 2017 0:48

hm.., no nevim o nikom, kdo by konzumoval nejpálivější papričky, nezapotil se při tom a trochu si nepoplakal... Všichni kdo si dávají pálivé papriky jsou pozéři....?8-o

4 0
možnosti

No samozřejmě.

0 0
možnosti

Dobrá reklama těch pánů co se na fotkách předvádí....chilli pěstuje snad každý a dá se vyrobit co se dá.Ale dělat článek??

0 3
možnosti
Foto

Už jim to cáklo do oka?8-o

0 0
možnosti

M73a32r69e66k 78K90l82u72f29a

26. 10. 2017 20:38

Mně jednou vystříkla do oka marináda na Habanero základu. Hotové peklo, už bych to znovu zažít nechtěl.

0 0
možnosti

To se Belžo za tebe Košík přimluvil, či co, že tu máš článek? ;-D

0 0
možnosti

K29a38m47i85l 86J49o33s58e15f

26. 10. 2017 14:45

Cibulové chutney je opravdu parádní a BBQ omáčka od těhlech kluků má stálé místo u mě doma. Je znát že si svými produkty pořádně vyhrají a podle toho jsou znát i výsledky.

4 0
možnosti

Letos jsem si taky udělal do zásoby omáčky, mangovou a rajčatovou salsu. Vyšly mi fatali, black nagy, čokolády a starfishe. A další ještě letos budou :-)

0 0
možnosti