Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: Krvavá tiết canh není žádná fádní pho

Je to velmi sytý pokrm s velmi krutou přípravou a velmi specifické chuti. Nemůže za ni jen bazalka, ostré koření či pepř. Základem vietnamské polévky tiết canh jsou totiž čerstvá krev a jen mírně povařené vnitřnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

L41a28d67i50s63l52a24v 77M29a77t83ě31j37k17a 1402789519777

Fuj, zvedl se mi kufr jen jsem to četl.. 8-o

+1/0
24.1.2018 8:26

M50a44r92t61i33n 58P97e39t31ř20í65k 4172239261111

Slušný hnus, ale na živá "myšátka" z minula to nemá :-P

Já jako sežeru skoro všechno, ale abych baštil něco živého / něco, co musí trpět, tak to teda ne.

+7/0
15.1.2018 11:27

I28v61a 76D75o19l30a10n24s74k21á 2603586920780

To je podivna reakce. Tady dlouhodobe parou kachnu zaziva a vam vic vadi utrpeni mysatka, ktere usmrtite na jedno kousnuti.

0/0
17.1.2018 4:45

P50a41v72e91l 31S14o73b90o79t93k19a 5510334

Ale to hlavní chybí - NE KVŮLI BAKTARIÍM, VIRŮM A PARAZITŮM!!

+1/0
14.1.2018 19:48

I30v14a 22D21o64l67a30n19s54k63á 2123426570490

Neni to poprve co se setkavam s neuveritelnou kulinarni krutosti ve Vietnamu. Nedavno jsem videla dokumentar, kde se na vietnamskem venkove zabijelo kure dlouhym poklepavanim. Pry se bitim do ziveho maso pekne prokrvi a je jemnejsi. Kotatka a stenatka take nikoho v Jizni Asii nedojmou. Tem lidem chybi zakladni soucit.

+9/0
14.1.2018 8:18

V29á27c49l72a10v 15H60r79a77d92i24l 3914218362361

děkujeme za podnětný návod, jak si pohrát s kachničkou ......

.

+2/0
14.1.2018 1:19



Najdete na iDNES.cz