Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: na čatní z ohnivých mravenců nezapomenete

Extrémní pálivost indických čili papriček, pikantní zázvor a koření. A pořádná porce agresivních mravenců. To je základ regionální speciality, o které sami Indové říkají, že je možná až příliš pikantní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P51e29t64r 83S31c61h90w17a92r74z 7748839313491

A další zážitek pak bude druhý den na WC. ;-D

+1/0
5.3.2018 6:51

M76a82r68t37i73n 83S51l74í76v74a 5348552207632

Tak tohle jsem jako děcko před cca 35lety zkusil.

Chtěl jsem fouknout do hadice, co sem našel v trávě.

Blbec jsem se ale prvni nadechl, jak jsem ji měl u pusy.

Byla plná červených mravenců.

Mají recht, že na to člověk nikdy nezapomene.

Stejně jako na kohouta, co mi rozkloval hlavu, když jsem otravoval slepice.

Nebo vosy, co za mnou letěly kolem celého baráku, aby mě doštípaly, že jsem jim dlubal do hnízda.

To byly časy.R^

+6/0
4.3.2018 19:44

K46a24t27e44ř55i47n88a 97F39e58n95c87l61o24v65á 8253227138743

Ten konec je dobrej

0/0
4.3.2018 9:10







Najdete na iDNES.cz