Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: na čatní z ohnivých mravenců nezapomenete

Extrémní pálivost indických čili papriček, pikantní zázvor a koření. A pořádná porce agresivních mravenců. To je základ regionální speciality, o které sami Indové říkají, že je možná až příliš pikantní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P43e36t76r 83S92c58h66w24a35r58z 7398979233771

A další zážitek pak bude druhý den na WC. ;-D

+1/0
5.3.2018 6:51

M30a69r68t70i40n 48S54l16í25v71a 5608382187972

Tak tohle jsem jako děcko před cca 35lety zkusil.

Chtěl jsem fouknout do hadice, co sem našel v trávě.

Blbec jsem se ale prvni nadechl, jak jsem ji měl u pusy.

Byla plná červených mravenců.

Mají recht, že na to člověk nikdy nezapomene.

Stejně jako na kohouta, co mi rozkloval hlavu, když jsem otravoval slepice.

Nebo vosy, co za mnou letěly kolem celého baráku, aby mě doštípaly, že jsem jim dlubal do hnízda.

To byly časy.R^

+6/0
4.3.2018 19:44

K64a46t85e13ř31i72n93a 14F47e94n87c56l29o59v82á 8713397328423

Ten konec je dobrej

0/0
4.3.2018 9:10



Najdete na iDNES.cz