Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: čokoládové maso se vaří v krvi

Příprava je nenáročná a prim hraje v receptu dugo, jak se říká na Filipínách krvi. Potřeba je krev prasečí. A poté rozličné vnitřnosti, které skladují místní kuchaři v ledničce. Bohužel někdy až příliš dlouho.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P19a56v59e97l 63S63o55b15o57t84k22a 5140604

i tuto dobrotu nám EU zakázala!!

0/−6
10.3.2018 12:11

P75e71t44r 62N20ě20m27e38č88e85k 1332824942783

Můžete být konkrétní? Kdy a čím?

0/0
20.3.2018 6:13

N77o26r30b88e14r64t 61Š47t28ú10r 7761820705747

Láďa Hruška určitě sáhne po receptu :-):-)

+6/0
10.3.2018 9:26

A63l44f17r54e65d 88R85u30d80y22s 3298442615

Tohle je obyčejné jídlo snad až moc chudých lidí, proto to používání všeho, co normální kuchař vyhodí. Nevidím důvod proč to jíst :) Není na tom nic zajímavého.

+9/0
10.3.2018 9:23

J43i30ř69í 35F24o67g84e77l 2870361956182

Řekl bych, že naše specialita s prasečí krví, dobré jelítko, bude lepší.R^;-)

+11/0
10.3.2018 8:41

I49v98a38n 52M44a84r36e48k 6514738532

No a kdy pro fajnšmekry vyjde kuchařka se všemi těmito "delikatesami". Nepochybuji o tom, že by se stala "hitem" gastronomie .RvRvRv

+5/0
10.3.2018 7:39







Najdete na iDNES.cz