Diskuse k článku

Whisky akademie: pohled na dno sudu aneb proč na dřevě záleží

Nápoj z něj saje chuť i barvu. Sud není jen nádoba, v níž je whisky skladovaná. Sud a stopy předchozích nápojů, které do sebe jeho dřevo nasáklo, jsou pro podobu whisky klíčové. Druhý díl cyklu Whisky akademie musíme věnovat právě sudu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M53i86l25a13n 76T33r12i37b93u43č46e90k 5814657954470

Opravdu " s palírny" ?

S kým, s čím.

Z KOHO, ČEHO.

+3/−1
16.3.2018 8:31

Najdete na iDNES.cz