Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Whisky akademie: pět omylů o párování s gastronomií

Whisky zabije chuť pokrmu, pro spojení destilátu a jídla nemohou existovat pravidla, některé kombinace ani nemá cenu zkoušet. Seznamte se s pěti mýty o párování whisky s gastronomií a zkuste prověřené tipy na kombinaci whisky například se sýrem, lososem nebo sushi od odborníka Václava Routa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

J53i51r93k68a 35K20a21n44t25a 2969595495156

Já jsem nedávno pároval Lagavulin 16 y.o. s tučným sýrem s modrou plísní (na název si už nevzpomenu) a sušenými fíky a byla to paráda

0/0
30.3.2018 13:20

P10ř22e24m65y48s75l 64Č22e95r24n25í65k 9607394589958

Kdo si má pamatovat po whisky, co s čím párovat ;-D

0/0
24.3.2018 8:53

P13e63t18r 19H11o86r45s61k67ý 9895673188456

Nezlobte se, ale já nejraději páruji skleničku whisky s další skleničkou whisky. S kozím sýrem bych vás prohodil oknem. :)

+1/−1
23.3.2018 21:54

J64a34n 33U13l35m 7860789826432

Se přestává prodávat whiska nebo co, že do nás perou jeden článek za druhým

+1/0
23.3.2018 11:14

J11a76n 19K22a41n54t 9781528688583

Jeden z mych znamych s oblibou paruje kourovou singl malt whisky TALISKER a podobnymi typy kourovych chuti whisky s zivymi ustricemi. Nazor pana Routa na tuto kombinaci ?

0/0
23.3.2018 7:45



Najdete na iDNES.cz