Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Ochutnal jsem i pivo staré sto let. Pít se dalo, říká expert

Nejsilnější české pivo se chlubí stupněm čtyřiatřicet, svět však zná i pivo stupně sedmdesát šest. „Jde to donekonečna, ale pak už nevyrábíte pivo, ale likér,“ říká pivní expert a prezident Českomoravského svazu minipivovarů Jan Šuráň.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P65e68t33r 71Ž88á90k 1458152965399

no já teda nevím, ale když porovnám čepovaný Gambrinus z 90 let a teď, tak je to rozdíl v chuti.

Je fakt, že když to samé udělám se Staropramenem, tak to je úplná tragedie teď.

Myslím tedy světlé desítky.

0/0
29.3.2018 10:35

L25u62d44ě75k 88N49ě13m30e31c 5725661192114

Ono taky záleží na tom, kde si to točené dáte.

0/0
29.3.2018 10:40

H17o26n39z43a 62Z84e24m21a93n 6848458752345

Tak minimálně ten z těch devadesátých let bude hodně zvětralý, co?;-)

+5/0
29.3.2018 10:57

L43u60d28ě54k 46N42ě26m41e62c 5245521862894

;-DR^

+2/0
29.3.2018 11:00







Najdete na iDNES.cz