Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

P18e35t72r 65K65a75z15d12a 8483814670919

„Stává se mi, že degustuji, degustuji – a najednou chlastám, chlastám. Člověk ani neví, jak se k tomu dostane,” :-)

+7/0
doporučit
13.4.2018 22:22

K64a32r18e75l 32R78u11b15e96š 4519692425476

Sorry, ale já jsem kdysi jako děcko slyšel z magneťáku nahrávku té scénky se Sobotou, jak sedí v čekárně u doktora se Šimkem a pořád dokola mele o tom, že jako úplatek nese: "Vhííísky, ale domácí!!!" A kdykoliv mi tohle nalejou, vzpomenu si na to, nikdy nestačím polknout, vždycky dřív vyprsknu smíchy a ten chlast se rozletí na barmana a všechny okolo... :-P

+5/−1
doporučit
13.4.2018 14:17

P12a50v77e49l 40Š81ť74a62s78t58n59ý 7200329675767

Tyhle snobský rady, jak mám držet skleničku, jakou má mít velikost, barvu a tvar, jaká má být teplota, okolní světlo a datum v kalendáři, mi jenom vyvolávají úsměv na tváři. Když to někomu přinese pocit toho, že patří do lepší společnosti, jeho věc. Ale je to vážně k smíchu.

+13/−16
doporučit
13.4.2018 7:50

J43o86s45e31f 26Č76i14h24á16k 7711609550906

Našel jste pátého pane Václave :-)

+3/0
doporučit
13.4.2018 5:44
Foto

J52a76k66u65b 39N27a62h35o36d62i17l 9106913382852

Whisky je fajn, ale karibskej rum, ideálně guyanský El Dorado, je pro mne o dvě třídy vyšší level labůža. A to tvrdej fakt nemusím.

+2/0
doporučit
13.4.2018 23:39







Najdete na iDNES.cz