Diskuse k článku

Extrémní gastronomie: Rybí hobliny katsuobushi vám zatancují na talíři

Ryby dokážou plavat a některé i létat, ale jen tuňák pruhovaný vám zatancuje. Jen to chce trochu trpělivosti. Rybí specialita katsuobushi totiž dozrává pro své poslední vystoupení celá léta a před šéfkuchařem ji nejprve důkladně zpracovávají ušlechtilé plísně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

E81v86a 49D49r34o35z13d25o24v54á 7189447145215

Setkala jsem se s tím na talíři asi před desíti lety v Praze v Noodles a extrémní gastronomií bych to tedy nenazývala.

+2/0
8.7.2018 20:12

S13t58a30n42i61s96l61a67v 27P86i38š40t34ě71k 1536778369915

Na takojaky idealni. I na jine jidla . Uz nemam ani gram. Asi se budu muset vypravit do Japonska.:-P

0/0
8.7.2018 16:54
Foto

E52v97a 95V69i45n39k28l61e79r70o73v74á 8286505882293

To nemusíte, já si ho v Česku normálně koupila a mám ho doma. Nějak mi nepřijde, že by se tu nesměl jíst - měla jsem ho tady i v restauraci na okonomiyaki.

+1/0
8.7.2018 19:23

P68a10v82l59a 72L90i83s24k68o61v21a 9939116404715

Dobrý způsob, jak někoho nenápadně zprovodit ze světa.

0/0
8.7.2018 5:04

B45a28r26b90o15r25a 43S23v89o24b10o27d89o92v51á 6682867518150

Ji se z toho jenom uplne jemne prusvitne hoblinky, kterymi si posypete jidlo. To urcite nikoho nezabije. A je to moc dobre.

+8/−1
8.7.2018 15:34

Najdete na iDNES.cz