Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Exotická jídla

Extrémní gastronomie: oko tuňáka je výživné a zdravé

12. června 2016

Na talíř dostanete asi půlkilovou porci bez příloh, ve skutečnosti však sníte jen asi sto gramů...

Extrémní gastronomie: když sklípkan nad ohněm pískne, může se jíst

5. června 2016

Jen pohled na kradmý pohyb čtyř párů ochlupených složených končetin v nás vyvolává mrazení, osm...

Extrémní recepty: polévka z mravenčích vajíček je jemná a pikantní

22. května 2016

Je ideální pro teplé měsíce. Svěží a mírně pálivá. Nesmí vám však vadit, že podstatnou část...

Extrémní gastronomie: losí čenich je dvoukilová výzva

15. května 2016

Z uloveného losa získáte po důkladném zpracování více než čtvrt tuny kvalitního masa. Největší...

Extrémní gastronomie: aztécký kaviár je z plesnivé kukuřice

8. května 2016

Má být symbolem koloběhu života, má v ní být cítit vanilka i javorový sirup. Říká se jí mexické...

Extrémní gastronomie: náruživým mužům dá sílu „dlouhé jídlo“ z Číny

17. dubna 2016

Nepohrdnou čtyřiceticentimetrovými oslími, sušenými klokaními či mraženými tuleními a delfíními....

Extrémní gastronomie: náruživým mužům dá sílu „dlouhé jídlo“ z Číny

17. dubna 2016

Nepohrdnou čtyřiceticentimetrovými oslími, sušenými klokaními či mraženými tuleními a delfíními....

Extrémní pokrmy: balut je vejce natvrdo, jenže i s kuřátkem

3. dubna 2016

Dopřát si ho můžete jak v nejlepší restauraci, tak v pouličním stánku. Balut je perlou kuchyně...

Zakázaná lahůdka ze Sardínie plná larev: sýr casu marzu

13. března 2016

Je skutečným unikátem. Nejenže vypadá, jakoby ho už někdo jednou jedl, ona je to pravda. Na výrobě...