Exotická jídla
Extrémní gastronomie: oko tuňáka je výživné a zdravé
Na talíř dostanete asi půlkilovou porci bez příloh, ve skutečnosti však sníte jen asi sto gramů...
Extrémní gastronomie: když sklípkan nad ohněm pískne, může se jíst
Jen pohled na kradmý pohyb čtyř párů ochlupených složených končetin v nás vyvolává mrazení, osm...
Extrémní recepty: polévka z mravenčích vajíček je jemná a pikantní
Je ideální pro teplé měsíce. Svěží a mírně pálivá. Nesmí vám však vadit, že podstatnou část...
Extrémní gastronomie: losí čenich je dvoukilová výzva
Z uloveného losa získáte po důkladném zpracování více než čtvrt tuny kvalitního masa. Největší...
Extrémní gastronomie: aztécký kaviár je z plesnivé kukuřice
Má být symbolem koloběhu života, má v ní být cítit vanilka i javorový sirup. Říká se jí mexické...
Extrémní gastronomie: náruživým mužům dá sílu „dlouhé jídlo“ z Číny
Nepohrdnou čtyřiceticentimetrovými oslími, sušenými klokaními či mraženými tuleními a delfíními....
Extrémní gastronomie: náruživým mužům dá sílu „dlouhé jídlo“ z Číny
Nepohrdnou čtyřiceticentimetrovými oslími, sušenými klokaními či mraženými tuleními a delfíními....
Extrémní pokrmy: balut je vejce natvrdo, jenže i s kuřátkem
Dopřát si ho můžete jak v nejlepší restauraci, tak v pouličním stánku. Balut je perlou kuchyně...
Zakázaná lahůdka ze Sardínie plná larev: sýr casu marzu
Je skutečným unikátem. Nejenže vypadá, jakoby ho už někdo jednou jedl, ona je to pravda. Na výrobě...