náhledy
Skleničky jsou připraveny, ještě předvést hada hostům. Hadí krev můžete pochutnat ve Vietnamu.
Autor: Profimedia.cz
A může se servírovat.
Autor: Profimedia.cz
Masožravectví nemůže mít výstižnější podobu. Norský pokrm smalahove, ovčí hlava, je jeho esencí.
Autor: Profimedia.cz
Na smalahove nedají v západním Norsku dopustit.
Autor: Profimedia.cz
Fesikh aneb jak konzervovat rybu na egyptský způsob
Autor: Faris Knight, Creative Commons
Suši se shirako, Japonci se rybího spermatu nebojí.
Autor: Arashiyama, Creative Commons
Hadi do vietnamské kuchyně patří.
Autor: Profimedia.cz
Je libo šálek krve?
Autor: Profimedia.cz
Gastronomie, který používá hada, připomíná alchymii.
Autor: Profimedia.cz
Escamoles jsou proteinovou bombou.
Autor: Profimedia.cz