náhledy
Místo tradičních úhořů dnes končí na rozpálené pánvi i živí piskoři dálnovýchodní.
Autor: commons.wikimedia.org/Gourami Watcher, Creative Commons
I toto jsou adepti na krutý koláč s tofu.
Autor: commons.wikimedia.org/Daiju Azuma, Creative Commons
Ryba je pro přípravu maktaka porcovaná hned na břehu.
Autor: Profimedia.cz
Takhle vypadá připravený maktak. Tuk musíte od kůže vykusovat sami a za syrova.
Autor: Profimedia.cz
Kusy velryby se suší na slunci.
Autor: Profimedia.cz
Tibetská polévka thukpa je výtečná, ale její tradiční příprava je krutá.
Autor: commons.wikimedia.org/Arunabha.Goswami, Creative Commons
Tibetská polévka už dávno překročila hranice, oblíbená je například v Indii.
Autor: commons.wikimedia.org, Creative Commons
Krutost tibetského receptu souvisí s tamní feudální a náboženskou historií a útlakem vesničanů.
Autor: commons.wikimedia.org, Creative Commons