náhledy
Ve Venezuele se s pavouky setkáte i ve vybrané gastronomii.
Autor: Profimedia.cz
Připravuje je tam například proslulý šéfkuchař Nelson Mendez.
Autor: Profimedia.cz
Má-li venezuelský labužník sáhnout po pavoukovi, volí sklípkana největšího.
Autor: Profimedia.cz
„Někteří Kambodžané a cizinci jsou vyděšení, když vidí tyhle pavouky, ale mně tak chutnají!“ rozplývá se prodavačka pečených tarantulí ve městě Skuon.
Autor: Profimedia.cz
Pouliční prodavačka nabízí v kambodžském Phnompenhu smažené tarantule.
Autor: Profimedia.cz
S pavouky se můžete setkat i v čínské kuchyni.
Autor: Profimedia.cz
Pavouci, larvy. I ty patří v Číně do kuchyně.
Autor: Profimedia.cz
Prostě jen tak na špejli. Pavoukům, zdá se, svědčí přírodní úprava.
Autor: Profimedia.cz
Tarantule se v Kambodže servíruje osmažená s česnekem.
Autor: Profimedia.cz
Pan obr. Sklípkan největší (Theraphosa blondi) je na talíři pořádnou porcí.
Autor: Profimedia.cz